Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NK Čaporice-Trilj: Namjerno nam je potpaljena ostava s opremom za dječake, od Grada očekujemo što bržu sanaciju

NK Čaporice-Trilj: Namjerno nam je potpaljena ostava s opremom za dječake, od Grada očekujemo što bržu sanaciju

Obavijestili su da se treninzi nastavljaju normalno odvijati

Iz Nogometnog kluba Čaporice-Trilj osvrnuli su se na izgorjele kontejnere na SC 'Luke' u Trilju i daljnji rad kluba. Naglasili su kako je namjernim požarom potpaljena ostava njihovih korisnika u kojoj se nalazila oprema za 45 dječaka.

 - To obuhvaća 2 kompjutera, printer, 60 lopti,vreće za lopte, markeri, čunjevi, kapice, ljestve, štapovi, pumpe, oprema trenera, oprema za čišćenje. Sva ova oprema je u vlasništvu NK Čaporice-Trilj, a od postojeće opreme kontejnera nalazio je se stol, 2 ormara, 2 stolice te je prijavljena u Policijskoj postaji Sinj. U požaru je spaljena ostava, ured gdje se vrši zapisnik, svlačionica te svlačionica za suce sa sanitarnim čvorom - naveli su u priopćenju iz NK Čaporice-Trilj.

Unatoč svemu, nastavljaju s normalnim radom  i natjecanjem.

- O tome smo obavijestili Nogometni savez Splitsko-dalmatinske županije i dobili potporu klubova prijatelja koji su nam dali teren na raspolaganje. Što se tiče treninga, oni se nastavljaju normalno odvijati na SC Luke’, a od Grada Trilja i samog gradonačelnika očekujemo što bržu sanaciju objekta jer dječaci su u natjecanju. Što se tiče samog čina požara, mi kao Klub smo podnijeli kaznenu prijavu, a našoj policiji prepuštamo da odradi svoj posao najbolje kako zna i obračuna se s počiniteljima - zaključuju iz NK Čaporice-Trilj.

Vaša reakcija na temu