Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Omladinac najuspješniji na nogometnom turniru

Omladinac najuspješniji na nogometnom turniru

Momčad iz Vranjica je slavila u dvije kategorije, a Coerver akademija, Sportko i Galaxy u jednoj

Na prvom Galaxy Cupu Omladinac slavio u dvije kategorije, a Coerver akademija, Sportko i Galaxy u jednoj.

U organizaciji NK Galaxy održan je njihov prvi turnir, a po najavama želja organizatora je da dogodine bude međunarodni. Sudjelovala su godišta 2008., 2010., 2011., 2012. i 2013. Svoje nogometno znanje iskazivali su NK Omladinac NK Adriatic, Škola nogometa HNK Jadran KS, Akademija Domagoj Balarin Bili As, AK Puljiz, DŠR Žižula, AK Sportko, Coerver Akademija, MNK Maslinica, NK Spalato, NK Sjever i domaćin NK Galaxy. U tri dana odigrano je 50 utakmica, a Omladinac iz Vranjica je osvojio čak četiri pehara dva pobjednička te jedno za 2. mjesto.

U generaciji 2008. godište prvi su bili dječaci NK Omladinca, drugi HNK Jadran KS, treći mali nogometaši iz MNK Maslinica, a četvrto mjesto zauzeli su domaćini NK Galaxy.

Kod igrača 2010. godište prvo mjesto osvojili su dječaci Coerver Akademije, drugi su bili njihovi vršnjaci iz NK Spalata, treće mjesto pripalo je NK Omladinac, a četvrti su bili dječaci iz NK Galaxy.

U generaciji 2011. AK Sportko osvojila je prvo mjesto, drugi su bili dječaci NK Omladinca, treći je bio NK Sjever, a četvrti Akademija Puljiz, dok kod 2012. najbolji su bili dječaci NK Omladinca, iza njih su ostali vršnjaci iz NK Adriatic, AK Sportko i NK Galaxy.

Domaćin turnira je s 2013. godištem zauzeo prvo mjesto u svojoj grupi, a slijedili su HNK Jadran KS, NK Adratic i NK Galaxy. Najboljim pojedincima dodijeljena odličja, a dodjeli je prisustvovao i Krešimir Režić, poznati nogometni trener. Evo i pojedinačnih nagrada:

2008. godište:

Najbolji vratar: Martin Vrca (NK Maslinica)

Najbolji strijelac: Josip Beriša (NK Omladinac)

Najbolji igrač: Zoran Matković (NK Omladinac)

2010. godište:

Najbolji vratar: Niko Pavlović (NK Spalato)

Najbolji strijelac: Luka Gracin (NK Galaxy)

Najbolji igrač: Nikola Lapenda (Coerver Akademija)

2011. godište:

Najbolji vratar: Carles Goreta (NK Omladinac)

Najbolji strijelac: Josip Buljubašić (AK Puljiz)

Najbolji igrač: Jere Šerić (AK Sportko)

2012 godište:

Najbolji vratar: Marin Aljinović (AK Sportko)

Najbolji strijelac: Lovre Kaliterna (NK Adriatic)

Najbolji igrač: Vice Zagorac (NK Galaxy)

2013. godište:

Najbolji vratar: Niko Carević (NK Galaxy)

Najbolji strijelac: Toma Morić (NK Galaxy)

Najbolji igrač: Mario Milković (NK Galaxy)

Vaša reakcija na temu