Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Poraz Dugopolja, slavlje Neretvanca i Primorca

Poraz Dugopolja, slavlje Neretvanca i Primorca

Odigrano je 14. kolo Druge i Treće HNL

U posljednjem susretu 14. kola Druge HNL Bijelo Brdo je svladalo Dugopolje 1:0. Jedini gol na susretu djelo je Gvozdenovića u 53. minuti. Na vrhu je Šibenik s 36 bodova, drugi je Orijent s 26. Hajduk II je četvrti s 22 boda, Croatia iz Zmijavaca šesta s 21, Dugopolje je na osmom mjestu s 20, dok je Solin 13. sa 14 bodova.

U posljednja dva susreta 14. kola Treće HNL jug Neretvanac je na domaćem terenu svladao Vodice 4:1, dok je Primorac slavio na gostovanju kod Zmaja 1:0. Vodeće su Hrvace s 27 bodova, toliko ima i drugoplasirani Junak, treći je Zadar s 25. Na začelju su Vodice s devet i Neretva sa sedam bodova.

Vaša reakcija na temu