Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Poznati splitski odvjetnik u 50. godini nastupio na seniorskom prvenstvu države

Poznati splitski odvjetnik u 50. godini nastupio na seniorskom prvenstvu države

Nakon dugo godina se vratio hrvanju i odradio dvije borbe s duplo mlađima od sebe

Splitski odvjetnik Ivo Smrke u svojoj 50. godini nastupio je na seniorskom prvenstvu Hrvatske u hrvanju grčko-rimskim stilom.

Smrke se nakon dugo godina vratio hrvanju i odradio dvije borbe s duplo mlađima od sebe, čime je pokazao da godine i nisu najvažnije ako je prisutna velika volja i želja za bavljenje sportom.

Dodajmo još da je Jure Čubelić iz hrvačkog kluba Split odradio tri teške u kategoriji 97 kg i došao do borbe za broncu, ali zbog ozljede rebara nije mogao izaći u borbu te je predao broncu svom protivniku.

Također je Josip Blažević nastupio na svom prvom seniorskom prvenstvu s jedva napunjenih 18 godina i oduševio nakon prve pobjede na bodove, a drugu borbu je odradio s hrvatskim prvakom Božom Starčevićem te imao i priliku za 3. mjesto s prvakom Filipom Šačićem.


Vaša reakcija na temu