Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prvenstvo svita na male branke 'Lukšić 2019': Na kaštelanskom betonu igrali su Žungul, Pudar, Vujović, Vulić, Maleš, Balakov...

Prvenstvo svita na male branke 'Lukšić 2019': Na kaštelanskom betonu igrali su Žungul, Pudar, Vujović, Vulić, Maleš, Balakov...

Igra se i veteranski i dječji turnir

'Prvenstvo svita na male branke 'Lukšić 2019' počinje 1. srpnja. Prvi turnir odigran je davne 1964. godine, a za vrijeme bivše države mnogi veliki nogometaši su gazili lukšićkim betonom: od Žungula, Pudara, Vujovića, Vulića pa do modernog doba kad su za Maleša ginuli Balakov, Lalić, Kosor, Jole Fešta i ostali. 

Pored velikonogometaša, tu si igrale i slavne malonogometne ekipe kao Mostarske kiše, Brodomerkur, Kozjak, Canci boys, Optika Gvozdanović i ostale do pravih malobrankaših ekipa kao Poletarac, Autoservis Bećo, Caffe bar LI, 3 Amigosa itd. 


U malo daljoj prošlosti je turnir brojao 30-ak prijavljenih ekipa, da bi preuzimanjem organizacije od strane Odbojkaškog kluba Kaštel Lukšić kulminacija bila 2018. godine sa rekordnih 106 ekipa. Prošlogodišnji osvajač Caffe bar Donna iz Dugog Rata je napravio veliki podvig te nakon šest godina skinuo Restoran Ino (ex. CB Faraon) s trona, što je veliki podvig i šansa za ostale da se uključe u borbu za prestižni naslov.

U okviru glavnog turnira igra se i veteranski turnir s osam pozvanih ekipa, te dječji turnir također s osam ekipa, ali koje se prve prijave.


- U okviru turnira je i bogata ugostiteljska ponuda našeg Okca, puno lutrija te vrijednih nagrada, a ulaz na naš mali stadiončić je standardno besplatan - poručili su organizatori.



Vaša reakcija na temu