Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZAVRŠEN TURNIR 'ZA NJU, ZBOG NJE' Trofej ekipi 'Staklo Maas' proslavljen uz bakljadu

ZAVRŠEN TURNIR 'ZA NJU, ZBOG NJE' Trofej ekipi 'Staklo Maas' proslavljen uz bakljadu

Za Mateu Lončar natjecalo se 76 ekipa s preko 600 natjecatelja

Sinoć se održala finalna večer humanitarnog malonogometnog turnira 'Za nju, zbog nje' koji se održan u Solinu od 1. do 12. srpnja, a došla je i Matea Lončar, za čiju rehabilitaciju se prikupljaju sredstva. 

Natjecalo se 67 ekipa s preko 600 natjecatelja. U jučerašnjem finalu pobjedu je pri izvođenju jedanaesteraca uzela ekipa 'Staklo Maas'. Drugo mjesto osvojila je ekipa 'Frizerski salon MOT', a trećeplasirana ekipa je 'C.B. Siesta 2'.  Nakon uručenja priznanja i medalja uslijedio je glazbeno zabavni dio večeri. Publika se uz zanimljive nogometne duele mogla zabaviti nastupom Solinskih bubamaraca, Johnnyja Gitare, Marina Franičevića i benda 2plus1, Gabrijela Čačića i Diktatora.

Vaša reakcija na temu