PRVI TURNIR 'SPLIT PONG' Prijaviti se mogu samo oni koji se do sada nisu aktivno bavili stolnim tenisom!

PRVI TURNIR 'SPLIT PONG' Prijaviti se mogu samo oni koji se do sada nisu aktivno bavili stolnim tenisom!

Kotizacija je 30 kuna po osobi, a najbolji će biti nagrađeni

Prvi stolnoteniski turnir 'Split pong' održat će se 9. studenog u dvorani STK 'Split' (Ulica slobode 16a, preko puta dvorane KK Splita).

- Turnir je rekreativnog i zabavnog karaktera, s glavnim ciljem promocije ovog popularnog olimpijskog sporta širim društvenim slojevima koji se stolnim tenisom dosad nisu aktivno bavili. Stoga je zabranjen nastup svim igračima koji su ikad bili registrirani natjecatelji u bilo kojoj dobnoj kategoriji u sustavu natjecanja pod ingerencijom HSTS-a. Kako nema ograničenja u broju prijava, prijaviti se mogu svi, bez obzira na dob i spol, a svi koji se stignu prijaviti do kraja roka za prijave bit će u mogućnosti nastupiti - poručio je Vedran Bakač, organizator turnira.

Prijave se zaprimaju do 7. studenog do ponoć na kontakt broj 091/508 1084 (Vedran) ili na mail bakac.vedran@gmail.com. Za prijavu je potrebno navesti samo svoje ime, prezime i kontakt broj, a za sami nastup prije početka natjecanja uplatiti kotizaciju koja iznosi 30 kuna po osobi.

- Nakon ovog turnira napravit će se i rang lista, koje će dati dodatnu zanimljivost turnirima koji slijede. Oni najbolji su u igri za nastup na završnom turniru u lipnju. Turnir se u prvoj fazi igra 'round robin' sistemom natjecanja po grupama od četiri osobe (igra se principom 'svatko sa svakim'), od kojih dva prvoplasirana natjecatelja idu dalje te ulaze u ždrijeb glavnog 'kostura' te se dalje igra na ispadanje. Ovakav sistem natjecanja omogućit će svim prijavljenima odigravanje najmanje tri meča (u slučaju da ispadnu u grupnoj fazi natjecanja) -objasnio je Bakač.

Organizator je za sve natjecatelje koji nemaju vlastitu opremu osigurao rekete, te se od natjecatelja jedino očekuje da budu prikladno sportski obučeni (šorcevi/trenirke te sportska obuća za dvoranu). Nastup u 'rebatinkama' i(li) cipelama neće biti dopušten. Sportsko ponašanje u dvorani se podrazumijeva. Za one najbolje, organizator turnira osigurao je sportske nagrade.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(53710, "");
Pregledaj komentare
29