Sutra starta 75. Viška regata, prijavilo se rekordnih 170 posada

Sutra starta 75. Viška regata, prijavilo se rekordnih 170 posada

Među više od tisuću jedriličara i ove će godine sudjelovati brojne poznate face

Još jedna Viška regata starta sutra u 9 sati ujutro. Riječ je o našem najprestižnijem jedriličarskom natjecanju u organizaciji JK Labud. Ove godina Viška regata doseže svoje rekorde popularnosti, a jučer su završene prijave s čak 170 posada.

Među više od više od 1000 jedriličara iz cijele Europe, ponovno se nalaze mnoga poznata lica: skijaš i zaljubljenik u more i jedrenje Ivica Kostelić, glumac Vedran Mlikota, glazbenici Marijan Ban i Jurica Pađen, te ugledni poslovni ljudi poput proslavljenog hrvatskog košarkaša Željka Jerkova, Joška Berketa vlasnika Marine Kaštela, Zvonka Kotarca, dalmatinskog građevinara i vlasnika splitskih hotela Atrium i Amfora Resort, Nike Deškovića, vlasnika njemačke tvrtke za online trgovinu automobilima Instamotion, Darka Smrkinića, vlasnika zadarskog Radija 057 i Saše Kekovića, crnogorskog građevinskog poduzetnika.

Ove godine organizatori su ponudili i mogućnost online praćenja regate u realnom vremenu. 

- Naime, uz pomoć pametnih telefona i aplikacije KWINDOO sve posade koje to žele imat će mogućnost prijave u tracking sustav te će se tako njihov put na regati moći uživo pratiti na poveznici https://www.kwindoo.com/tracking/13908-viska-regata?race_id=17785. Dodatna zanimljivost je i što će se fotografije koje posade snime i pošalju putem ove aplikacije, u realnom vremenu prikazivati na istoj poveznici, što će svima zainteresiranima omogućiti da prate tijek regate i putem interneta - poručuju organizatori.

U nedjelju regata iz Visa kreće u 9 sati, a Split će pobjednika dočekati već oko 12 sati, na velikom molu ACI marine.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52882, "");
Pregledaj komentare