Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr Sve utakmice mlađih uzrasta u natjecanjima pod ingerencijom NSŽSD-e odgađaju do daljnjega

Sve utakmice mlađih uzrasta u natjecanjima pod ingerencijom NSŽSD-e odgađaju do daljnjega

Ovo je preventivna odluka - kazao je Marko Erceg

Temeljem uputa Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, a u svrhu kontrole trenutne epidemiološke situacije u Splitu i Hrvatskoj, o preporučenoj odgodi sportskih i drugih događanja Izvršni odbor Nogometnog savez Županije splitsko-dalmatinske donio je odluku da se sve utakmice mlađih uzrasta u natjecanjima pod ingerencijom NSŽSD-a odgađaju do daljnjega.

- Ni trenutka nismo dvojili da treba odgoditi utakmice mlađih kategorija unatoč preporukama da se sportski događaji mogu održavati bez prisustva publike. Ovo je preventivna odluka, na prvom mjestu nam svima zajedno mora biti zdravlje djece, ali i što brži izlazak iz situacije u kojoj se nalazimo zbog Korona virusa. Pratit ćemo stanje i sukladno situacijama i preporukama donositi daljnje odluke - kazao je predsjednik NSŽSD-a Marko Erceg.

Vaša reakcija na temu