Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SVI NA BALUN Počele prijave za 3. malonogometni turnir na Mertojaku za igrače do 22 godine!

SVI NA BALUN Počele prijave za 3. malonogometni turnir na Mertojaku za igrače do 22 godine!

Prijave traju do 18. srpnja

Počele su prijave za malonogometni turnir na Mertojaku koji je organiziran za kategoriju ’98. godište i mlađe, odnosno sve igrače do 22 godine. Za 'Malonogometni turnir Mertojak' ovo je treća godina da se održava, a s obzirom na to da su prošle godine premašena sva očekivanja, kako organizacijski, tako i natjecateljski, ovogodišnje izdanje turnira je uzdignuto na još višu razinu.

- Ove godine očekuje vas mnogo bolji, veći i jači turnir, puno veće nagrade, ali i ono najvažnije - puno bolja fešta na završnom danu turnira! Prošle godine turnir je protekao u fair play ozračju, uz odličnu atmosferu, zanimljive i neizvjesne malonogometne poslastice te zajedničko druženje i feštu. Turnir je okupio 16 jakih ekipa iz mnogih splitskih kvartova, ali i iz Solina, Kaštela, Podstrane, Stobreča, Dugog Rata, Žrnovnice, Makarske, Trogira, Trilja i drugih mjesta. Osvajač naslova je bila ekipa Klobuk Travel koja je i ove godine najavila dolazak te opet slovi za jednog od glavnih favorita - poručili su organizatori.

Izvlačenje skupina će se održati 1. kolovoza u SC Mačak na Mertojaku, a početak turnira je najavljen za nedjelju, 9. kolovoza. Sve utakmice će se igrati u večernjim satima kako bi se igrače zaštitilo od nepodnošljivih temperatura. Prema rasporedu turnira svaki dan će biti odigrane četiri utakmice, a povodom blagdana Velike Gospe utakmice se neće održavati 15. i 16. kolovoza. U nedjelju, 23. kolovoza, održat će se završnica turnira kad će se saznati ime koje ekipe će biti zapisano na prijelazni pehar turnira kao osvajač trećeg izdanja turnira. Završni dan turnira će biti odigrane i revijalne utakmice kako bi se upotpunio sportski program, a bit će organizirana i velika fešta za sve gledatelje i sudionike turnira.

- Pozivamo sve one koji vole igrati mali nogomet da se prijave na treće izdanje našeg turnira. Ovaj turnir je izvrsna prilika za mlađe igrače da pokažu svoj potencijal jer ovakav turnir ne postoji nigdje već svuda prevladavaju seniorski turniri. Očekuje vas odličan sportski program, zanimljive utakmice, vrhunske nagrade te mnogo zabave. Prijavite se i vi! Prijavna kvota će ove godine biti ograničena na 24 ekipe (umjesto 16) pa stoga očekujemo mnogo bolji, jači i zanimljiviji turnir. Prijave traju do 18. srpnja, a mnoge ekipe se već javljaju pa bolje požurite! Ovim putem se također zahvaljujemo i brojnim sponzorima, donatorima i partnerima koji će nam ući u susret te pružiti pomoć u organizaciji turnira unatoč teškoj situaciji u ovoj krizi koja dolazi! - kazali su organizatori.

Prijaviti se može porukom na Facebook i Instagram stranice ili pozivom na brojeve 099 316 8822 (Ivan) i 097 774 3298 (Teo).

Vaša reakcija na temu