Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TAJLANDSKI BOKS Na prvenstvu Hrvatske snage odmjerilo stotinjak boraca

TAJLANDSKI BOKS Na prvenstvu Hrvatske snage odmjerilo stotinjak boraca

Najteži posao imala je Stručna komisija u odabiru najboljih pojedinaca

Nakon puno godina bio je to pravi spektakl tajlandskog boksa. Na 19. prvenstvu Hrvatske održanom u Zadru, u odličnoj organizaciji Sv. Zoila, sudjelovalo je stotinjak boraca iz petnaestak klubova iz cijele Hrvatske što je svojevrsni rekord po brojnosti.

- Od Osijeka, preko Zagreba i Pule, pa do Splita, užitak je spoznaja da se kompletna Hrvatska okupila na ovom prvenstvu. Kad tome dodamo da nam vrijeme epidemije i ne ide u prilog, s ponosom mogu reći da samo svi u Hrvatskom savezu tajlandskog boksa ponosni na ovo što se zbivalo u zadarskom Višnjiku - kazao je predsjednik Hrvatskog saveza tajlandskog boksa Mario Franić.

Samo natjecanje, koje je trajalo nekih sedam sati i bilo je u prijenosu uživo, ponudilo je vrhunske borbe, uzbuđenja...

- Bilo je iznimno kvalitetno, imat ćemo puno posla Siniša (Andrijašević, predsjednik Stručne komisija, nap.a.) i ja u odabiru reprezentacije Hrvatske. Već sada mogu reći da je puno kandidata koji zaslužuju biti među onima koji će s ponosom predstavljati Hrvatsku na predstojećim velikim natjecanjima - rekao je izbornik Ivan Rudan.

Najteži posao imala je Stručna komisija u odabiru najboljih pojedinaca, među puno kandidata izabrani su: najbolji junior: Leon Marak (Hus), najbolja juniorka: Anđela Pandža (Marjan), najbolji mlađi senior: Roko Doždor (Flash), najbolja mlađa seniorka: Lara Matošević (Hus), najbolji senior: Mario Zednik (Split), najbolja seniorka: Nikolina Vidačković (Flash). Ukupno najbolji klub je KTB FLASH iz Splita.

Vaša reakcija na temu