TORCIDA KUP: Torcida Otok je izbacila Tea Strunju, može li preskočiti i Trapulu?

TORCIDA KUP: Torcida Otok je izbacila Tea Strunju, može li preskočiti i Trapulu?

Na programu su dva polufinala u konkurenciji mladih

Torcida kup 2019. ulazi u završnicu, večeras igraju:

20:10 L.C. Monty Python Tolo trade vs. Caffe bar Camel (za 3. mjesto veterani)
21:00 Caffe bar Trapula Solin vs. Torcida Otok auto shop Ćubić (mladi polufinale)
22:00 Caffe bar Sea wolf vs. Zlatko Celent A.š. Kružni tok (mladi polufinale)

Kod mladih pozornost privlači Torcida Otok auto shop Ćubić čiji su igrači u četvrfinalu golovima Matijaševića i Vrdoljaka 2, izbacili favorizirani Genius predvođen voditeljskom palicom dvostrukog prvaka Hrvatske Tea Strunje. Na vratima Torcide Otok čuda je radio vratar Ivan Malenica, obranivši sve moguće i nemoguće, osim neobranjive akumulacije Vladovića. Ostalo je 3:1.

Kod momaka 35+ oba polufinala privlačila su pozornost. U dvoboju dva velika favorita za naslov u 25. izdanju Torcida Kupa, Monthy Phyton s novim imenima Vlaškim, Bralićem i Dlakom (1) teško su stradali od svemirskog broda MNK Podstrane sa 1:6. Miši Lončaru vrataru Monthy Phythona će noćima u san ulaziti utvare u likovima ala Roberto Parać, Antonija Lisice, Mije Juričića i Tomislava Buljana (2) koji će na vjetrometini istovremeno s više baluna gađati njegovu branku.

U donjem dijelu ždrijeba Biberon Torcida Kruševo po duhu Svetome provukli su se u četvrfinalu protiv Sun Sity Sporta. U samom finišu prvog dijela vratar Elvis Perković jedan lagani udarac gura na patiku Ivana Petrušića.  Popularni Petra prihvaća poklon i gura balun u mrežu za 1:0. Indisponirani vratar Biberon Torcide Kruševo nudi sijaset prilika kričavo zelenima da odu na nedostižnih 2:0, ali napadači SunCity-a su izvan tonusa. Na poziv Nikole Tomičića da se probudi nekadašnji vratar A-selekcije pravi rijetko viđeni preokret.

Prvo iz igre iz svog šesterca nogom pogađa vratara Sun Cityja kojemu se od glave balun odbija u mrežu, da bi Elvis u raspucavanju skinuo tri penala Periću, Jelinčiću i Petrušiću (balun od stative preko gol crte odšetao je u aut). Iako je vratar Sun Citya Vukašin obranio penale Perišiću i Elezu, zbog kiksa, a prema u kuloarima na izlaznim je vratima kričavo zelenih.

U polufinalu Biberon Torcida Kruševo prošetala se pored Mornara, Maretića (1) i ostalog društva, s petardom su ih ispratili na zajedničko druženje. Petardu su potpalili Igor Mostarlić (2), Željko Elez, Duje Špalj bombom iz akumulacije, te eurogolom 50%-tni sponzor Šime Bašić. Nakon utakmice uz čestitke drugom 50%-tnom sponzoru Antonu Tomkiću je sugerirano da s utorka na srijedu dobro prati po zvjezdanom nebu jer će prije vidjeti male zelene nego pehar Torcida Kupa 2019.

Iako voditelj Podstrane Ante Milković dodatno samopouzdanje traži po koncertima Marka Perkovića Thompsona, a dok sportski direktor Boris Puljiz ne spava noćima kako treba, nemaju se što brinuti. Tomkić se hrabri pobjedom u polufinalu Kupa UMN-a Split sa 3:1 protiv Podstrane zaboravljajući da je tada u ekipi imao vratara Banovića, Lauru, Robija Jarnija, Sinu Gudelja, Gogu Boljata i Biliškova. Ovaj put bez tih igrača, s 'retro-igračima' ala Mostarlić, Musa pa i Tomičić teško da će u drugo poluvrijeme ući konkurentan. Navodno, kako se šuška po gradskim kavanama, Tomkić prodaje priču da će biti sretan ako se protiv Podstrane provuće s manje od tri razlike. Motorna pila naopako ili ne, svakako, u utorak i srijedu svi na Vukovarsku.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(49386, "");
Pregledaj komentare