Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TROFEJ SLOBODNE DALMACIJE Na današnjoj utrci sudjelovalo je 500 trkača iz 23 zemlje

TROFEJ SLOBODNE DALMACIJE Na današnjoj utrci sudjelovalo je 500 trkača iz 23 zemlje

Dodjela nagrada pobjednicima održala također na Rivi

Danas u 16 sati na splitskoj Rivi startala je utrka Trofej Slobodne Dalmacije u sklopu manifestacije 20. Split maraton. Na današnjoj utrci sudjelovalo je 500 trkača iz 23 zemlje svijeta (Velika Britanija, Poljska, Švedska, Italija, Brazil, Belgija, Njemačka, SAD...).

Dodjela nagrada pobjednicima se održala također na Rivi, a medalje i nagrade najboljima po kategorijama je uručila direktorica marketinga Slobodne Dalmacije Ivana Vladović.

Na kraju dodjele proglašeni su apsolutni pobjednici u ženskoj i u muškoj konkurenciji kojima su uručene i prigodne nagrade sponzora Sport&Moda.

APSOLUTNI POBJEDNICI U ŽENSKOJ KONKURENCIJI - prolazna vremena

1. Tea Faber (CRO) – 18.06

2. Simona Jambrošić (CRO) – 18.19

3. Alma Hrnjić (BIH) – 18.26

APSOLUTNI POBJEDNICI U MUŠKOJ KONKURENCIJI - prolazna vremena

1. Oleg Galić (BIH) – 15.23

2. Ante Živković (CRO) – 15.45

3. Ivan Pikunić (CRO) – 16.55

Vaša reakcija na temu