Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Velika imena iz borilačkog svijeta ponovno stižu u Split

Velika imena iz borilačkog svijeta ponovno stižu u Split

Očekuje se preko 250 natjecatelja iz više od 20 država koji će se boriti u ukupno pet borilačkih disciplina

Jujitsu World Cup-WMAG 2019 bit će održan u Splitu od  25. do 27. srpnja, a u sklopu te manifestacije bit će upriličeno sedmo izdanje Međunarodne kuće slave borilačkih sportova gdje će uz dodjelu priznanja i nagrada novim počasnicima i posebnim VIP gostima iz Hrvatske i svijeta, nastupiti mnoge glazbene zvijezde iz Splita i svi skupa tako sudjelovati u još jednoj donatorskoj akciji za udrugu 'Anđeli' koja se brine i skrbi za djecu s najtežim poteškoćama u razvoju. Očekuje se preko 250 natjecatelja iz preko 20 država koji će se boriti u ukupno pet borilačkih disciplina. 

JJK Uragan u Splitu je organizirao nekoliko europskih i svjetskih kupova, borilačkih kampova, seminara te europskih i svjetskih prvenstava na kojima je nastupilo preko 7000 sportaša iz preko 50 država svijeta gdje posebno vrijedi istaknuti sjajnu organizaciju Combat jujitsu prvenstva svijeta iz 2016. godine (pod paskom International Combat jujitsu federation - ICJJF) s rekordnim brojem natjecatelja.

WMAG (World Martial Arts Games) 2018. ugostio je u Splitu također sjajne borce i majstore koji su pored natjecanja u nekoliko borilačkih stilova, održali zanimljive i atraktivne seminare i pokazne vježbe iz različitih borilačkih vještina, a vrhunac cijelog trodnevnog događaja je bila organizacije šeste po redu Međunarodne kuće slave borilačkih sportova u splitskom hotelu Park koji je promovirao nove počasnike u Kuću slave među kojima su se isticali velikani borilačkih vještina i velike zvijezde K-1 Semmy Schilt i Peter Aerts koji su pobudili poseban interes javnosti. 

Pored IHoF ceremonije i gala večere bit će održan cjelodnevni seminar raznih borilačkih vještina u sportskoj dvorani OŠ Visoka nakon čega će zadnjeg dana biti održano natjecanje u jujitsi i ostalim stilovima na više borilišta.

I ove godine kao i svih dosadašnjih očekuje se dolazak velikana i zvijezda borilačkih sportova, ali i cijenjenih i priznatih majstora iz Hrvatske i cijeloga svijeta. 

Vaša reakcija na temu