Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VETERANI U SOLINU: Trofeje pokupili Podstrana i AP Bob

VETERANI U SOLINU: Trofeje pokupili Podstrana i AP Bob

Natjecanje je završeno utakmicama Kupa

Utakmicama finala Kupa završeno je natjecanje veterana u Solinu. Zbog situacije u Hrvatskoj i svijetu u 16. kolu prekinuta je Liga veterana Solina, a donesena je odluka da se prvenstvo ne nastavi te ekipu Podstrane proglasi prvakom lige u sezoni 2019/2020.

U Kupu je nastupilo devet momčadi, a pobjednik je AP Bob. U utakmici za treće mjesto Podstrana je bila bolja od Žute podmornice rezultatom 6:3.

Nagrade su dijelili Pino Ivić (tajnik udruge), David Zeko (predsjednik udruge), Miroslav Dugeč (povjerenik za natjecanje), Ivica Rakušić (solinski dogradonačelnik), Zvonimir Grubišić (grad  Solin). Suci finala bili su Duje Sarić i Toni Ćelić, a delegat Miroslav Dugeč. Nakon finala organizirano je zajedničko druženje uz jelo i piće.

Za 3. mjesto:

Podstrana - Žuta podmornica 6:3 (3:0)  Strijelci (Barać 2, Mandić 2, Odak, Buljan / Mijić 2, Škaričić)

Finale:

Izazov - AP Bob 1:4 (0:4) Strijelci (Njegić / Protić 2, Vukadin 2)

Za pobjednike kupa nastupili su: Lučev, Zokić, Protić, Vukadin, Klišmanić, Gale, Lijić, Vlastelica, Šundov, Elez..Voditelji: Drago Bešlić i Miroslav Borojević.

Vaša reakcija na temu