Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO SRAMOTNIH SCENA: Sudac napustio teren u pratnji policije, masa mu skandirala 'Cigane, Cigane'

VIDEO SRAMOTNIH SCENA: Sudac napustio teren u pratnji policije, masa mu skandirala 'Cigane, Cigane'

Nemile scene su se događale nakon susreta Treće lige

U Ivabegovini je Kamen poražen od Splita rezultatom 1:3, a dogodile su se jako ružne scene, gdje je nakon utakmice sudac napustio igralište u pratnji policije, a masa je skandirala 'Cigane, Cigane'...

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu stranice 3. HNL Jug...


RNK Split je poveo golom Alvareza u 14. minuti, izjednačio je Bilić u 22. minuti, a potom su gosti golovima Samca u 33. i Keleza u 48. minuti došli do tri boda.

Utakmica je prekinuta u 74. minuti jer su se ozlijedila dva igrača domaćeg Kamena, a trojicu je još ranije isključio sudac Ante Jurić iz Splita. 

U 13. minuti je isključen Karin, u 17. Ćelić, a u 55. Kljenak. Zadnje isključenje je obrazloženo psovanjem suca i hvatanjem za uho.

U tako uzavreloj atmosferi susret je prekinut, a sve skupa je dovelo do nemilih scena koje se mogu vidjeti u videu. 

Vaša reakcija na temu