ZLATNA JUDAŠICA Kaštelanku Jelenu Brešković primio je gradonačelnik

ZLATNA JUDAŠICA Kaštelanku Jelenu Brešković primio je gradonačelnik

Krajem proteklog mjeseca obila je najbolja na Paraeuropskim igrama mladih u Finskoj

Gradonačelnik Kaštela Denis Ivanović je sa svojim zamjenicima Jadrankom Matok Bosančić i Grgicom Benutićem organizirao prijem za članicu Judo kluba Kaštela Jelenu Brešković koja je krajem proteklog mjeseca osvojila zlatnu medalju na Paraeuropskim igrama mladih u Finskoj.

- Kaštela su pravi sportski grad što dokazuju česti posjeti naših sportaša koje organiziramo ovdje u prostorijama gradske uprave. Ponosni smo na sve te vrijedne i talentirane mlade ljude. Kao što je to dosad bio slučaj i ubuduće ćemo davati potporu svim ovim sportskim klubovima kako bi u našem gradu bilo još više uspješnih sportaša – kazao je Ivanović i zlatnoj judašici zaželio uspjeh u daljnjim natjecanjima.

- Najteže je bilo naporno trenirati svaki dan, usklađivati sve sa školskim obvezama i kontrolirati tjelesnu težinu kako bi ušla u kategoriju. Same borbe na natjecanju nisu toliko teške koliko su teške bile pripreme, ali kad si svoj na svome na tatamiju, onda je to super osjećaj – istaknula je Jelena Brešković.

Kaštelanska judašica nastavlja s pripremama za europsko seniorsko prvenstvo u Italiji.

- Treninzi po dva puta dnevno na ovim vrućinama nisu nimalo laki, zadovoljan sam kako su pripreme tekle i stigla je zlatna medalja za Hrvatsku u konkurenciji od preko 600 sportaša. Bili smo ponosni na medalju i naš klub, a Jelena je imala čast nositi hrvatsku zastavu na zatvaranju igara – kazao je trener JK Kaštela Boško Rozga.

U finalnom ogledu, u konkurenciji do 63 kilograma, kaštelanska judašica je bila bolja od Njemice Gine-Marie Eichhoff čime je zaslužila zlato i opravdala nagradu Hrvatskog paraolimpijskog odbora za najuspješniju mladu sportašicu s invaliditetom.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(48267, "");
Pregledaj komentare