Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay / press 23 zgrade u Splitu dobivaju potpore za dizala, Matijević poziva na ubrzanje procesa ugradnje

23 zgrade u Splitu dobivaju potpore za dizala, Matijević poziva na ubrzanje procesa ugradnje

'Za 2023. u prijedlogu proračuna nalazi se novih 1,5 milijuna kuna i vjerujem da će novi poziv gradske službe raspisati znatno ranije'

Završeno je otvaranje i bodovanje prijava na Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za radove ugradnje dizala. SDP-ov gradski vijećnik Davor Matijević izvijestio je kako će potporu dobiti 23 zgrade/ulaza u Splitu.

Riječ je o zgradama na adresama: Gajeva 9, Gundulićeva 44, Domovinskog rata 7, Karlovačka 5, Slavonska 10, Vinkovačka 16, Mažuranićevo šetalište 79, Požeška 5, Požeška 9, Mažuranićevo šetalište 36, Kranjčevićeva 19, Kranjčevićeva 29, Osječka 9, Osječka 7, Poljička 19, Šimićeva 56, Kukuljevićeva 7, Mosećka 105, Ante Petravića 7, Hercegovačka 54, Hercegovačka 124, 60 i 116.

'Za 2022. smo imali 1,5 milijuna kuna u proračunu, a kao i sve drugo, zbog izbora se poziv dogodio tek u listopadu, ali pozivam sve uključene da ulože napor kako bi svi naredni koraci išli najbrže moguće. 

Za 2023. u prijedlogu proračuna nalazi se novih 1,5 milijuna kuna i vjerujem da će novi poziv gradske službe raspisati znatno ranije. Hvala gradskim službama, hvala gradonačelniku i gradskoj upravi što su prepoznali i podržali ovaj prijedlog', poručio je Matijević. 

Vaša reakcija na temu