Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Država daje u zakup poslovne prostore, razgledati ih možete do 21. siječnja

Država daje u zakup poslovne prostore, razgledati ih možete do 21. siječnja

Jedan je prostor u Zagrebu oštećen u potresu, pa je natječaj za njega poništen

U tijeku je razgledavanje poslovnih prostora u vlasništvu države koji su ponuđeni u zakup na natječaju Državnih nekretnina d.o.o. Svi zainteresirani zakupci prostore mogu pogledati do četvrtka, 21. siječnja 2021., prema rasporedu objavljenom u javnom pozivu za podnošenje ponuda za zakup 7/20. 

Razgledi prostora u Zagrebu na lokacijama od nulte do treće zone počinju sutra. Od 9.30 do 10.00 prvi je na rasporedu za razgledavanje prostor od 30-ak m 2 u Teslinoj 5. Razgledi se nastavljaju prostorima u nultoj zoni pa se od 10.15 do 10.45 mogu pogledati dva manja, udaljena svega tristotinjak metara, prvi na Trgu bana Josipa Jelačića 15, a drugi kod Europskog trga, u zgradi na uglu Vlaške i Cesarčeve ulice. Od 11 sati slijedi pregled prostora veličine 80-ak m 2 nedaleko glavnog trga, u Jurišićevoj 8, a od 11.45 može se pogledati poslovni prostor druge zone s pogledom na park Tomislavac na broju 17 Trga kralja Tomislava.

Sljedeći dan, 20. siječnja, na rasporedu su pregledi poslovnih prostora smješteni duž Ilice te dva od tri najmanja prostora na natječaju, prvi je na lokaciji Nad lipom 4 koja se spušta na Ilicu, a drugi na Marulićevom trgu nasuprot Hrvatskog državnog arhiva. Posljednji dan, 21. siječnja 2020., na rasporedu su pregledi poslovnih prostora u drugoj zoni, započinju u 9.30 na Novoj Vesi, a od 10.15 bit će otvoren i mali prostor u Radićevoj 37, nedaleko Kamenitih vrata.

Paralelno sa Zagrebom, 19. siječnja 2021. mogu se obići i poslovni prostori ponuđeni u zakup u Rijeci i Zadru, dok danas traju pregledi za prostore u Splitu.

Poslije petrinjskih potresa od 28. i 29. prosinca 2020. ponovno su pregledani poslovni prostori ponuđeni na natječaju, nakon čega je za prostor u Gajevoj ulici u Zagrebu utvrđeno da je oštećen te je sukladno tome natječaj za navedeni prostor poništen, dok ostali nisu pretrpjeli oštećenja.

Vaša reakcija na temu