Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Njuškalo FOTO Pogledajte kuću u Šibeniku koja se prodaje za skoro četiri milijuna kuna

FOTO Pogledajte kuću u Šibeniku koja se prodaje za skoro četiri milijuna kuna

'Atraktivna lokacija'

Na Njuškalu se redovito nađe zanimljivih oglasa. Nedavno je javnost zainteresirao oglas u kojem se prodaje kuća u ne baš najboljem stanju, no na 'atraktivnoj lokaciji' blizu mora.


Cijena? Sitnica. Malo manje od četiri milijuna kuna.


'Kuća u Grebaštici sa prekrasnim pogledom na more. Nalazi se na atraktivnoj lokaciji samo 20 m od mora. Površina kuće je 400 m2 sa još 550 m2 okućnice.


Kuća ima pristup vozilima i veliko dvorište. Objekt ima 4 apartmana i 1 studio apartman koji su bili u turističkoj namjeni. U prizemlju se nalazi prostrani prostor koji služi kao kuhinja i dnevni boravak te velika kupaonica. Vez za brod na plaži.


Kuća zahtjeva ulaganje-renovaciju, ali zbog svoje lokacije i zemljišta je veoma atraktivna.


Vlasništvo uredno. Za više informacija stojimo Vam na raspolaganju', napisali su vlasnici.

Vaša reakcija na temu