Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA: Božićni domjenak u stilu Splitskih Vala

FOTOGALERIJA: Božićni domjenak u stilu Splitskih Vala

Prijatelje agencije zabavljali su Marino Franičević, Pero Panjković i Jure Nazlić

S toplinom u srcu, u ugodnoj atmosferi hotela Santa Lucia (ex. Central) u centru grada protekao je ovogodišnji tradicionalni domjenak agencije za nekretnine Splitski Vali.

Vlasnici agencije Splitski Vali odabrali su otmjeni hotel Santa Lucia u srcu Splita za svoj događaj kako bi istaknuli vezu s tradicijom i iskazali ljubav i poštovanje prema ovom gradu, čije tržište predstavlja glavni fokus njihova poslovanja.

Prijatelji, partneri, klijenti i suradnici ove renomirane agencije za nekretnine koja na tržištu djeluje od 2008. godine bili su dio zabavnog božićnog domjenka kojim je vladala pjesma, vedro raspoloženje i pravi božićni ugođaj uz ukusne zalogaje. 

Uvodni govor dobrodošlice održala je vlasnica agencije, Anita Lozo, kojim je zahvalila svima prisutnima na dolasku i poželjela ugodne božićne blagdane i još uspješniju nadolazeću poslovnu godinu. 

Za veselo raspoloženje bio je zadužen Marino Franičević s bendom, kao i poznati splitski pjevač i prijatelj agencije Pero Panjković te pjevač klape Šufit Jure Nazlić

Iz agencije su poručili da se vesele novim uzbudljivim poslovnim događajima u sljedećoj godini.

Vaša reakcija na temu