Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Agencija za nekretnine Broker-Grupa d.o.o. prezentira svojih 'top 5' objekata u ponudi

FOTOGALERIJA Agencija za nekretnine Broker-Grupa d.o.o. prezentira svojih 'top 5' objekata u ponudi

Nude stanove i kuće na području Splita i Brača

Koronavirus značajno je zaustavio trgovanje nekretninama u Dalmaciji. Stoga Dalmatinski portal pogođenim tvrtkama daje medijski prostor u kojem mogu prezentirati svoju ponudu. Evo 'top 5' nekretnina agencije Broker-Grupa d.o.o.

UVALA DUBOKA, OTOK BRAČ


Na prodaju su dvije zasebne kuće koje čine jednu cjelinu, međusobno povezane velikim, kamenom popločanim dvorištem jugozapadne orijentacije. Stambeni prostor ima 90 kvadrata, a zemljište 2000 m2.

Dvorište je djelomično natkriveno borovima, što omogućuje hlad u ljetnim mjesecima. Plaža se nalazi na udaljenosti od cca. 70 m, gdje se također nalazi i mul s mogućnošću veza manjeg broda. Parking na sjevernoj strani dovoljan je za pet automobila.

Cijena: Na upit


SPLIT, CENTAR


Dvosoban stan na ekskluzivnoj lokaciji, površine 100 kvadrata, u strogom centru grada, u blizini Pjace, smješten na trećem katu kamene kuće, bez lifta. Stan se sastoji od dvije etaže. 

Na prvoj etaži (61 m2) je smješten hodnik, ostava, kupaonica, spavaća soba, kuhinja s blagovaonicom i dnevni boravak. U potkrovlju (38 m2) se nalazi mali WC i druga spavaća soba.

U stanu su promijenjene instalacije vode i struje. Preinakama se mogu dobiti dvije jedinice.

Cijena: 330.000 eura


SPLIT, ZENTA


Dvosoban, kompletno namješten stan, površine 56 kvadrata, položen na prvom katu manje zgrade s liftom. Sjeverne je orijentacije. Sastoji se od dvije sobe, kuhinje, blagovaonice s dnevnim boravkom i hodnika.

Stanu pripada sprema od 3,2 kvadrata te mogućnost kupnje garaže od 20 m2. Nalazi se u mirnom okruženju, u blizini svih sadržaja (bolnica Firule, restorani, dućan, škola…) te svega nekoliko minuta hoda od plaže i šetnice.

Cijena: 222.000 eura


SPLIT, MEJE


Dvosoban stan s pogledom na more, površine 68 kvadrata, smješten u prizemlju kuće te je cijeli južno orijentiran. Sastoji se od dvije spavaće sobe od kojih je jedna bračna soba, a druga dječja, jedne kupaonice, malog WC-a, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka.

Stanu pripada na korištenje jedno parkirno mjesto i terasa od 40 m2 s roštiljem.

Cijena: 330.000 eura


SPLIT, GRIPE


Stan u blizini Firula s pogledom na more, površine 86 kvadrata, položen je na prvom katu stambene zgrade s liftom, orijentacije jug-istok-zapad.

Sastoji se od tri sobe, odvojenog dnevnog boravka s izlazom na lođu, kuhinje s blagovaonicom, jedne kupaonice, jednog WC-a, male ostave i hodnika. U dobrom je stanju, eventualno je potrebna renovacija namještaja ili novih zatvora.

Cijena: 230.000 eura

Vaša reakcija na temu