Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Zgrada u Podstrani uskoro spremna za useljenje

FOTOGALERIJA Zgrada u Podstrani uskoro spremna za useljenje

Cijena kvadrata je od 2.250 do 2.500 eura

Višestambeni objekt 'Podstrana 1' nalazi se u Donjoj Podstrani, na blagoj padini, uz samu Jadransku magistralu. Nekretnina s tri strane pruža pogled prema moru i borovim šumama, te je na desetak minuta vožnje od centra Splita. Udaljenost od mora je oko 50 metara, a u neposrednoj blizini nalaze se pošta, crkva i autobusna stanica te se planira izgradnja vrtića i škole.


Objekt ima 10 stanova veličina od 30 do 87 kvadrata. Orijentacija stanova je sjeverozapad - jugoistok. U podrumu se nalaze parkirna mjesta i ostave, a osim garažnih parkirnih mjesta objekt ima i vanjsko parkiralište.

- Sve etaže su povezane dizalom. U sobama se nalazi parket, dok u kuhinji i kupaonici keramika. Grijanje je putem klima (upravljivih preko mobilne aplikacije), a u kupaonicama podno grijanje na struju. Aluminijska PVC stolarija je s kliznim brisolejima, a ugrađena su etažna brojila struje i vode. Stanovi su uređeni do faze 'ključ u ruke' - navode iz tvrtke Fineʼsa Conceptus, investicijske kompanije za upravljanje ulaganjem i razvojem investicijskih projekata.


Cijena kvadrata je od 2.250 do 2.500 eura, a useljenje je moguće najkasnije 1. kolovoza ove godine, jer tehnički pregled je već uspješno obavljen.

Vaša reakcija na temu