Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay IMPRESIVNI INTERIJERI Dizajner oduševio odabirom boja

IMPRESIVNI INTERIJERI Dizajner oduševio odabirom boja

Još jedan 'šareni projekt' Jonathana Adlera

Da nikoga nije briga kako vam je hrana ispala ako je poslužite u ovakvoj blagovaonici, poručio je Jonathan Adler uz fotografiju jednog od svojih posljednjih uradaka.

Mnoge je, ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, oduševio kako materijalima koje je koristio tako i kombinacijom boja.

Adler je, podsjetimo, američki dizajner interijera i vlasnik brenda koji nosi njegovo ime. Njegovi su projekti prepoznatljivi upravo po odabiru žarkih boja. Potpisuje niz interijera u boho chic stilu sa starinskim komadima namještaja i etno uzorcima. Minimalizam mu je, k tome, potpuno stran.

Vaša reakcija na temu