Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Katarina Skrbin odustala od sna: 'Moja ideja o platformi za skupljanje novca za stan shvaćena je potpuno pogrešno'

Katarina Skrbin odustala od sna: 'Moja ideja o platformi za skupljanje novca za stan shvaćena je potpuno pogrešno'

Rekla je da će sav skupljeni iznos uplatiti SOS dječjem selu Hrvatska

Katarina Skrbin je odustala od sna da preko platforme Go Get Funding prikupi 80 tisuća eura za kupnju stana. Ova 25-godišnja ekonomistica iz Siska odlučila je prekinuti kampanju, te prikupljena sredstva (trenutačno nešto više od 1.500 eura) donirati SOS dječjem selu Hrvatska.

Na platformi Go Get Funding je objavila: 

- Dragi svi, s obzirom na to da je moja ideja o platformi za skupljanje novca za stan shvaćena potpuno pogrešno, odnosno ideja je bila da jedni drugima međusobno tako pomognemo koliko možemo, odlučila sam novac koji je do sada sjeo na moj račun uplatiti u humanitarne svrhe.

Hvala svima koji su me poduprli u ideji za koju sam smatrala da je dobra za sve nas da ju isprobamo, proširimo i pomognemo si međusobno, no isto tako hvala i onima koji imaju drugačije mišljenje o tom načinu skupljanja novaca i koji se s tim ne slažu, svako ima pravo na svoje mišljenje, i to je OK.

Svi koji su mi uplatili novac s namjerom da kupim stan, nadam se da se neće osjećati izigrano jer ću sav skupljeni iznos uplatiti SOS dječjem selu Hrvatska. Za djecu koja nemaju niti obiteljski dom, niti roditelje. Na kraju krajeva uplatili su novac koji će završiti tamo gdje je svakako potrebno i napravili su dobro i humano djelo i na tome im zahvaljujem.

PS. Dodam i potvrdu o uplati čim prođe, ovo je čisto da sad imate info što se događa.

Vaša reakcija na temu