Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MODERNE VILE U PRIMOŠTENU 'Kompleks kombinira najbolje iz dva svijeta'

MODERNE VILE U PRIMOŠTENU 'Kompleks kombinira najbolje iz dva svijeta'

Nekretnine sadrže razne dodatne sadržaje poput saune, hidromasažne kade, bazena i prostora za zabavu i ugodna druženja

Pet moderno dizajniranih vila koje predstavljaju fuziju minimalističke arhitekture i zadivljujućeg prirodnog okruženja smješteno je u jednom od najatraktivnijih turističkih odredišta na Jadranu - Primoštenu. 

- Vile Imperium nude brojne raskošne značajke koje idealno nadopunjuju neodoljivi ambijent netaknutog Jadranskog mora i blaženih zalazaka sunca. Sve su vile luksuzno namještene, potpuno opremljene i sadrže razne dodatne sadržaje poput saune, hidromasažne kade, bazena i prostora za zabavu i ugodna druženja. Interijer je organiziran na dvije razine - navodi se na stranici Sotheby's, na kojoj su istaknute i cijene ovih nekretnina. 

Svaka vila ima četiri zasebne spavaće sobe na gornjem katu i veliki dnevni boravak, blagovaonicu i potpuno opremljenu kuhinju u prizemlju, izravno pristupajući njegovanom vrtu.

- Ovaj spektakularni kompleks vila kombinira najbolje iz dva svijeta, autohtoni stil života u mediteranskom ambijentu i modernu arhitekturu pojačanu luksuznim sadržajima. Vile su smještene u blizini zračne luke u Trogiru (30 kilometara), UNESCO-vih mjesta svjetske baštine u Splitu, Trogiru i Šibeniku, nautičkih i turističkih luka u Rogoznici-Frapa (7 kilometara) i Primoštenu-Kremik (3 kilometra), kao i dva nacionalna parka (Nacionalni park Kornati i Nacionalni park Krka) - dodaju iz agencije Sotheby's.

Vaša reakcija na temu