Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MUZEJ GRADA KAŠTELA Otvara se izložba Arhitektura novovjekovnih crkava u Kaštelima

MUZEJ GRADA KAŠTELA Otvara se izložba Arhitektura novovjekovnih crkava u Kaštelima

Moći će se razgledati do 28. rujna

U subotu, 14. rujna u 20 sati u Muzeju grada Kaštela u kaštelu Vitturi otvorit će se izložba Arhitektura novovjekovnih crkava u Kaštelima. 

Izložba je plod dugogodišnjeg rada dr. sc. Doroti Brajnov Botić na istraživanju sakralne novovjekovne baštine u Kaštelima, u okviru znanstveno istraživačkog projekta 'Hrvatska sakralna arhitektonska baština pred izazovima obnove'.


Izložba će se održati u okviru programa Kaštelanskog kulturnog ljeta, a otvorit će je izv. prof. dr. sc. Zorana Sokol Gojnik

Organizatori izložbe su Muzej grada Kaštela, Bijaći - društvo za očuvanje kulturne baštine Kaštela i Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. 

Ulaz je slobodan, a izložba će se moći razgledati do 28. rujna.

Vaša reakcija na temu