NAJBOLJE DALMATINSKE VILE: Moderna 'Albina' u samom centru Splita vrijedi više od 2 milijuna eura

NAJBOLJE DALMATINSKE VILE: Moderna 'Albina' u samom centru Splita vrijedi više od 2 milijuna eura

U potpunosti je namještena suvremenom opremom, modernim namještajem i umjetninama priznatih autora

Vila Albina u centru grada Splita spaja najbolje od dvaju svjetova, autohtonog mediteranskog stila života i čistog modernizma. Među karakterističnim kućama crvenih krovova, moderna vila s bazenom kompletno obložena u bijeli kamen jedinstven je koncept u svom okruženju. Riječ je o nekretnini u bloku, ukupne stambene površine 215 metara četvornih na tri etaže, a na stranici Sotheby' procijenjene vrijednosti 2,3 milijuna eura. 

U potpunosti je namještena suvremenom opremom, modernim namještajem i umjetninama priznatih autora te centraliziranim sustavom grijanja i hlađenja. Suvremeno uređena kuhinja i dnevni boravak s preko 40 kvadrata čine jednu cjelinu u kojoj komotno boravi osam ili više osoba. Prostor je staklenom stijenkom povezan s vanjskom terasom gdje se nalaze bazen i vrt od 450 kvadrata, što osigurava zajednički boravak i druženje unutar i izvan objekta. Na prizemlju vile nalazi se još i prostrana kupaonica te radna soba.

Elegantnim drvenim stubištem sa staklenim rukohvatom dolazi se do 50 metara kvadratnih prve etaže gdje su smještene dvije spavaće sobe sa zajedničkom kupaonicom. Južna soba ima i poluzatvorenu lođu s koje se pruža predivan pogled na azurnu morsku površinu i dalmatinske otoke.

Na posljednjoj etaži na 60 kvadrata smještene su dvije sobe, a glavna, najveća spavaća soba ima prostranu terasu veličine gotovo 17 metara četvornih s pogledom koji osigurava inspirirajući početak dana. Prostrana kupaonica s centralnom kadom i izvrsno organizirana garderoba upotpunjuju koncept udobnosti.

U suterenu objekta nalazi se garaža za dva osobna automobila.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare