Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAJBOLJE OD DALMACIJE Pogledajte šoltansku ljepoticu s prekrasnim pogledom

NAJBOLJE OD DALMACIJE Pogledajte šoltansku ljepoticu s prekrasnim pogledom

Vrijednost Vile Amalije je procijenjena na 850 tisuća eura

Nedavno izgrađena moderna Vila Amalia na otoku Šolti može se pohvaliti odličnim pogledom na more i otoke. Imanje osim toga privlači pažnju suvremenim eksterijerom ukrašenim čistim linijama i velikim staklenim površinama koje otvaraju unutarnji prostor prema okućnici i prirodi koja je okružuje. Luksuzna nekretnina površine 268 kvadrata smještena je na zemljištu od 800 četvornim metara.

- Zahvaljujući modernom tlocrtu, vila nosi maksimalno iskorištenje prostora i funkcionalnost, te pruža vrhunsku udobnost boravka tijekom cijele godine. Sadrži četiri spavaće sobe s kupaonicama, prostrani dnevni boravak, toalet, kuhinju, blagovaonicu, vinski podrum, teretanu sa saunom, dvije ostave, veliki podrum, mehaničku sobu, vanjsku ljetnu kuhinju s roštiljem, kao i natkrivenu blagovaonicu s terasom od 70 kvadrata s hidromasažnom kadom. Posjeduje i grijani bazen površine 11 x 3,5 metra i prostrano sunčalište - piše na stranici Sotheby', gdje je istaknuta i njena cijena - 850 tisuća eura.

Još se navodi da slikoviti pogled na more i mediteranski krajolik pružaju intiman i ugodan ambijent koji idealno nadopunjuje elegantan i moderan dizajn vile, te da se Amalia nalazi na pješačkoj udaljenosti od sela i nagrađivane marine s hotelom Martinis Marchi s mnogim restoranima, barovima i trgovinama.

Vaša reakcija na temu