Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne propustite najbolje savjete pri kupnji spavaće sobe
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne propustite najbolje savjete pri kupnji spavaće sobe

Kako osigurati miran san i uredan prostor

Spavaća soba je najmirnije mjesto u domu, namijenjen pružanju uvjeta za najdublji i nesmetani noćni odmor. Kako bi to bilo moguće, prije kupnje važno je poznavati ključne elemente koji stalno stvaraju i održavaju spavaću sobu mirnom, skladnom i funkcionalnom. Spavaće sobe iz Salona namještaja Furnitura među onima su koje će osigurati ugodan san, a istovremeno će svojim rasporedom namještaja za spavaće sobe zaista osigurati da spavaći prostor bude uredan u svakom trenutku. Provjerite ponudu i pročitajte najbolje savjete za kupnju i opremanje spavaće sobe uz pomoć kojih čete stvoriti svoju spavaću sobu iz snova prema vlastitom ukusu.


Jela spavaće sobe su prečac do savršene spavaće sobe

Kada se traži kvalitetno, moderno i financijski pristupačno rješenje za opremanje spavaće sobe, do uspješnog će vas cilja uz malo uložene energije dovesti jedna od prekrasnih spavaćih soba Jela, koju karakteriziraju visokokvalitetni njemački materijali i vječno inspirativan dizajn. Spavaće sobe Jela izniman su proizvod obiteljske tvrtke Jela Jagodina koja se ponosi s više od 30 godina tradicije te uvijek funkcionalnim i bezvremenskim rješenjima.


Što Jela spavaće sobe imaju, a druge spavaće sobe nemaju?

Spavaće sobe Jela su jedinstvene zbog svog izgleda i nevjerojatne prilagodljivosti, budući da ih je moguće naručiti u kompletu, ali su također dostupni i pojedinačni komadi namještaja pomoću kojih možete stvoriti spavaću sobu prema vlastitom ukusu i mjerama. Dostupan je veliki broj modela kompleta koji se mogu naručiti u različitim dimenzijama, bojama i dizajnima. Moguće je birati između višedijelnih ormara - sve od dva do čak šest dijelova, a po narudžbi i više, sa ili bez ogledala. Za sve modele spavaće sobe Jela, kao i ostalog namještaja ovog brenda, karakteristična su vrata i ladice na meko zatvaranje, što osigurava duži vijek trajanja elemenata i poboljšava svakodnevno korisničko iskustvo.

Osim toga, spavaće sobe Jela imaju gotovo nevjerojatan omjer cijene i kvalitete, što je jedan od razloga njihove izuzetne popularnosti. No, treba napomenuti da pristupačnost cijene ovih spavaćih soba nikako ne znači i moguću jeftinost ili sumnjivu kvalitetu. Svaki komad namještaja spavaće sobe Jela može se pohvaliti vrhunskom kvalitetom izrade, kvalitetnim materijalima i predivnim izgledom!


Koji modeli spavaćih soba su trenutno najpopularniji?

Među kompletima trenutno su najtraženiji modeli Kalla Gala, Kalla Tara - Graphite i Kalla Evergreen. Kalla Gala uključuje 5-dijelni ormar s ukrasnim okvirom i rasvjetom, udoban tapecirani krevet i dva praktična noćna ormarića, Kalla Tara krevet s dvije korisne ladice, dva noćna ormarića i 5-dijelni ormar, a Kalla Evergreen bračni krevet s podnicom za krevet, dva noćna ormarića i prostrani 4-dijelni ormar. Sve spavaće sobe odlikuju se modernim kombinacijama boja, prostranim krevetom i funkcionalno dizajniranim namještajem za pohranu odjeće, modnih dodataka i drugih stvari koje ne smiju nedostajati u spavaćoj sobi.


Posebnu pažnju treba obratiti na boje i atmosferu

Prilikom opremanja spavaće sobe posebnu pažnju treba obratiti na boje. Bez obzira birate li svjetlije ili tamnije nijanse, glavna vodilja bi trebala biti umirujuća atmosfera. Boje namještaja i ostalih dodataka unutar spavaće sobe trebaju biti suptilne - dobro je izbjegavati žive ili čak kričave nijanse koje mogu narušiti rutinu spavanja. Osim toga, spavaća soba treba biti oaza odmora i mira - ako je moguće, raznolika suvremena tehnologija trebala bi ostati izvan njenih vrata.


Najkvalitetnije spavaće sobe mogu se pronaći na internetu

Najkvalitetnije spavaće sobe mogu se pronaći na internetu, ali ne bilo gdje. Prvi pouzdani online trgovac namještajem u Hrvatskoj - Salon namještaja Furnitura - oduševit će vas svojom modernom i kvalitetnom ponudom, a uz to će vam pružiti stručnu podršku i korisne savjete od početka do kraja kupnje, renoviranju ili opremanju vaše spavaće sobe. Također nude posebne pogodnosti koje se ne mogu naći drugdje. Osim toga, često postoje nevjerojatne akcijske ponude, mogućnost plaćanja na rate, brza dostava, često besplatna dostava i više. Stručno osposobljen tim Furniture dostupan je za sve savjete i informacije o redovito ažuriranoj ponudi na e-mail adresi: info@furnitura.hr ili putem telefona: 099 35 71 680. Opremanje spavaće sobe ili bilo kojeg drugog prostora u domu, uredu ili vrtu je uz podršku koju nudi Furnitura čisti užitak!


Vaša reakcija na temu