Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVA ZGRADA KOD CENTRA MALL OF SPLIT: Agencija 'Splitski vali' je ekskluzivni prodavatelj, otkrili su nam ponudu i cijene

NOVA ZGRADA KOD CENTRA MALL OF SPLIT: Agencija 'Splitski vali' je ekskluzivni prodavatelj, otkrili su nam ponudu i cijene

Planirana je igradnja 62 stana

Kod centra Mall of Split niknut će zgrada na osam katova i tri podzemne etaže. Projekt 'Mejaši peti' imat će 62 stana, jedan poslovni prostor i 66 garažnih parkirališnih mjesta, a planirani rok završetka izgradnje je ljeto 2021. godine.

- Planirana je izgradnja garsonjera, jednosobnih, dvosobnih i trosobnih stanova. Zgrada je smještena na atraktivnoj lokaciji na Mejašima, blizu svih sadržaja - poručili su iz agencija za posredovanje u prometu nekretninama 'Splitski vali', koja ima pravo na eksluzivnu prodaju, a predbilježbe se vrše na 098 286 608 i 099 320 2222.

Cijena kvadrata stana je oko 2.500 eura, a obavezna je i kupnja garažnog mjesta, koje je, kažu u agenciji, prilično povoljno.

Projekt je, dodajmo, izradio projektantski ured 'Baldasar ahitektura i dizajn'.

Vaša reakcija na temu