Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVOGRADNJA U SPLITU Zgrada 'Visoka Hills' bi trebala biti završena krajem 2024. godine
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NOVOGRADNJA U SPLITU Zgrada 'Visoka Hills' bi trebala biti završena krajem 2024. godine

Objekt će se sastojati od 63 uglavnom manja stana

Stambena zgrada nazova 'Visoka Hills' trebala bi biti izgrađena krajem 2024. godine u tom splitskom kvartu, točnije u Janjevskoj ulici.

Radi se o zgradi s manjim stanovima, njih ukupno 63. Garsonijere površine 22 metra kvadratna su na sjevernoj strani, jednosobni stanovi od 32 do 41 kvadrata su smješteni na zapadnoj strani, a dvosobni su od 45 do 74 kvadrata, imaju balkone i nalaze se na južnom dijelu objekta. Vlasnici prizemnih stanova će imati vrtove, od onih veličine 10 kvadrata do čak 200.



Pravo ne ekskluzivnu prodaju ima agencija 'Splitski Vali' iz koje poručuju da će zgrada biti moderno opremljena.

- Parketi, pločice i kompletna sanitatija će biti prve klase, roletama će se upravljati električnim poduzačima, a svaki stan će imati klima uređaj. Posebno bismo istaknuli da je osigurano više parkirališnih mjesta nego što ima stanova, pa će nuditi i mjesto za parking osobama koje nemaju u vlasništvu kvadrate u zgradi - naveli su iz firme 'Splitski Vali'.



Vaša reakcija na temu