Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay PREUREĐENJE DNEVNOG BORAVKA Ovo su trendovi koji će trajati godinama

PREUREĐENJE DNEVNOG BORAVKA Ovo su trendovi koji će trajati godinama

Pametno je investirati u veće komade namještaja u neutralnim tonovima

Pri uređenju dnevnog boravka računa vodite o tome da ne prenatrpate prostor i da su boje međusobno usklađene. Posebnu pažnju posvetite detaljima - vaze i lampe komadi su koji će ovog proljeća voditi glavnu riječ.

Planirate li se pozabaviti zidovima, umjesto bojama i tapetama, zašto ne biste pokušali sa štukaturama? Djeluju elegantno i profinjeno i prostor će uz njih izgledati glamuroznije, piše Living

Pri izboru detalja, nove proljetne kolekcije inzistiraju na pastelnim nijansama, a najjeftiniji i najjednostavniji način unošenja tih tonova u dom je kroz detalje od tekstila. Najbolja stvar? Pašu u svaki interijer!

Dodajte i zelenilo, ono je trik za kojim posežu dizajneri interijera uvijek kad žele da prostor živne stoga prepišite tu njihovu dobitnu formulu. 

Za dnevni boravak koji će biti u trendu, ali koji će i u godinama pred nama biti moderan, pametno je investirati u veće komade namještaja u neutralnim tonovima i u moćne akcente koji čine razliku.

Vaša reakcija na temu