Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Filip Ratković POS U SINJU Ako nemate riješeno stambeno pitanje, javite se na anketni poziv Grada

POS U SINJU Ako nemate riješeno stambeno pitanje, javite se na anketni poziv Grada

Rok za predaju popunjenih upitnika je 10. studenoga

Iz Grada Sinja pozivaju građane koji nemaju odgovarajuće riješeno stambeno pitanje, a zainteresirani su za rješavanje stambenog pitanja putem kupnje stana iz Programa društveno poticajne stanogradnje (POS) da se odazovu pozivu te popune Anketni upitnik o stambenim potrebama putem društveno poticajne stanogradnje - POS. 

Program poticane stanogradnje (POS) se bavi izgradnjom stanova za potrebe kreditno sposobnih građana sa prosječnim platežnim mogućnostima koji nemaju riješeno svoje stambeno pitanje, a nisu u mogućnosti samostalno riješiti problem kupnje stanova po tržišnim uvjetima. 

Organizacija izgradnje obavlja se u Agenciji za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN), a sudionici su i jedinice lokalne samouprave. 


Anketni upitnik može se preuzeti na protokolu Grada Sinja, Dragašev prolaz 24, 21230 Sinj, (I. kat), kao i na službenoj web stranici Grada Sinja.

Važno je ispunjen i obvezno potpisan upitnik dostaviti na adresu Grad Sinj, Dragašev prolaz 24, 21230 Sinj, odnosno skeniran poslati na e-mail info@sinj.hr 

Rok za predaju popunjenih anketnih upitnika je 10. studenoga 2022. god. 

Više informacija o Programu POS-a možete dobiti na mrežnim stranicama APN-a ili kontakt telefonu 01/6331-611 

Vaša reakcija na temu