Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pronašli smo najbolje kuće za odmor u Dalmaciji
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Pronašli smo najbolje kuće za odmor u Dalmaciji

Agencija Luxury & Unique Villas predstavlja svoju ponudu

LUVA Villas je turistička agencija koja se bavi najmom kuća za odmor s bazenima i luksuznih vila. Fokusirana je na najam luksuznih i jedinstvenih vila za odmor na području cijele Hrvatske. LUVA je skraćeno od Luxury & Unique Villas, a upravo takve vile i čine njihovu ponudu. 

U nastavku vas vodimo u naše favorite iz bogate ponude vila:

1. Villa Diocletian's Palace 


Villa Diocletian's Palace je luksuzna i raskošna vila smještena na otoku Braču u Supetru, smještena prvi red do mora. S velikim ograđenim posjedom i mnoštvom zelenila fantastičan je odabir za vaš odmor. Prekrasan bazen s kojeg se pruža pogled na more ostavit će vas bez daha, a udobne ležaljke idealan su odabir za sunčanje i odmaranje. Drveće, palme i miris mora opustit će vaš um uz plažu koja se nalazi nekoliko metara niže. Za odmor iz snova priuštite si odlazak u saunu i unutarnji Jacuzzi ili vježbajte uz fitness opremu koja se nalazi unutar vile. 

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Diocletian's Palace web stranicu 


2. Villa Petrus 


Luksuzna i jedinstvena Villa Petrus nalazi se na otoku Braču s posjedom od čak 35.000 metara kvadratnih, prvi red do mora. Uz veliku privatnost i predivan panoramski pogled idealan je odabir za obitelji s djecom ili parove. Okružena prirodom i drvećem vila pruža mir i tišinu koja je danas sve potrebnija. Prostranost vile i njezin luksuzan ambijent učinit će vaš odmor nezaboravnim. Raspoređena na dvije etaže vila ima 5 spavaćih soba i može smjestiti 12 osoba. Za aktivan odmor dostupna vam je fitness oprema, stolni tenis, badminton, a za more i kajak koji će vas razveseliti. Istražite otok Brač koji je poznat po svojim plažama i skrivenim uvalama.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Petrus web stranicu 


3. Villa Malibu One 


Villa Malibu One sadrži 10 spavaćih soba u koje može smjestiti 20 osoba i idealna je za veće obitelji s djecom ili velike grupe. Okružena uređenim zelenilom, palmama i svježim morskim zrakom odličan je odabir za miran odmor. Predivan bazen s ležaljkama koristit će vam za kupanje i sunčanje, a natkrivena terasa za uživanje u omiljenom piću. Ako se želite skloniti od vrućina opustite se na udobnom kauču koji se nalazi na terasi natkrivenom baldahinom i prepustite se mediteranskom ozračju. 

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Malibu One web stranicu 


4. Villa 6 


Luksuzna i moderna Villa 6 smještena u blizini prekrasnog grada Splita idealan je izbor za vaš potpuni mir. Predivan panoramski pogled na grad i mediteranski štih očarat će brojne goste za vrijeme odmora. Popijte jutarnju kavu na terasi s čarobnim pogledom i uživajte u mirisu prirode i cvijeća. Villa 6 sadrži 5 spavaćih soba i može smjestiti 10 osoba. Romantične večeri iskoristite uz zalazak sunca, čašu vina ili se prepustite povjetarcu i morskom zraku. 

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa 6 web stranicu 


5. Villa H Resort 


Villa H Resort smještena je u malom mjestu Vrsine u Dalmaciji te je idealna opcija za obiteljski odmor s djecom ili parove koji žele opuštajući i miran odmor. Udaljena je 5 km od mora i nalazi se u mirnom okruženju. Villa H Residence je kuća za odmor građena u tradicionalnom dalmatinskom stilu kako bi se odlično uklopila u mirno mjesto u kojem je smještena.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa H Resort web stranicu 


6. Villa Banessa I 


Luksuzna Villa Banessa I ima predivan panoramski pogledom i nalazi se na Makarskoj rivijeri. Elegantna i profinjena vila sadrži 3 spavaće sobe i može smjestiti 6 osoba. Modernog izgleda Villa Banessa I ima potpuno ograđen posjed što gostima osigurava veliku privatnost. Predivan bazen s kojeg se pruža magičan pogled i udobne ležaljke na terasi opustit će vas u potpunosti. Mediteranski zrak i velika osvijetljenost opustit će vaše misli i tijelo od stresnog životnog ritma.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Banessa I web stranicu.

Istražite ponudu najboljih luksuznih i jedinstvenih nekretnina za prodaju u Hrvatskoj kod agencije za nekretnine LUVA Real Estates.

Vaša reakcija na temu