Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rješenje za vaš savršeni 'walk-in' prostor za tuširanje
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Rješenje za vaš savršeni 'walk-in' prostor za tuširanje

Moguća je izrada po mjeri

Sanjate li o modernom 'walk-in' konceptu prostora za tuširanje u Vašoj kupaonici, ali brine Vas prskanje vode izvan prostora za tuširanje?

'Walk-in' koncept prostora za tuširanje postao je učestali izbor investitora i dizajnera diljem svijeta zbog svojih brojnih prednosti. Zahvaljujući izvedbama prostora za tuširanje bez klasičnih vrata paravana, oni nude visoku razinu pristupačnosti, nevjerojatnu lakoću korištenja, moderan estetski doživljaj te beznaporno čišćenje i održavanje. Ipak, jedan od rijetkih potencijalnih nedostataka ili briga oko ovakvih prostora za tuširanje jest upravo prskanje vode izvan predviđenog prostora.


Zenith Vario pruža Vam priliku ostvariti moderan 'walk-in' koncept prostora za tuširanje bez žrtvovanja dodatne zaštite od prskanja tradicionalnih tuš paravana. Izostankom tradicionalnih vrata očuvan je 'walk-in' koncept, dok okretni dio Vario izvedbe nudi dodatnu zaštitu od prskanja vode.

Zahvaljujući specifičnoj izvedbi koja kombinira fiksnu stijenu i okretni dio koji se zakreće za 180° s tri točke zastoja, Zenith Vario pruža bolju zaštitu od prskanja vode izvan prostora za tuširanje u odnosu na klasičnu fiksnu stijenu te je idealna nadopuna čak i za manje 'walk-in' prostore za tuširanje. Ugodno korištenje paravana zajamčeno je kaljenim staklom debljine 8 mm koje je tvornički obostrano tretirano nanosom protiv kamenca.


Zenith Vario dostupan je u nekoliko standardnih dimenzija: 90+50, 100+50, 110+50, 120+50 i 140+50 cm sa standardnom visinom od 200 cm. Moguća je izrada po mjeri s mogućnošću određivanja posebnih mjera za fiksni i okretni dio. Paravan je moguće konfigurirati sa srebrnim ili crnim profilima te opcijom prozirnog ili sivog stakla, a univerzalna orijentacija jamči jednostavan proces narudžbe i montaže.


Vaša reakcija na temu