Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sotheby’s International Realty ostvario je rekordnih 114 milijardi dolara u globalnoj prodaji u 2019. godini

Sotheby’s International Realty ostvario je rekordnih 114 milijardi dolara u globalnoj prodaji u 2019. godini

Prisutni su u 1000 ureda u 70 zemalja

Sotheby’s International Realty objavio je da su njegovi pridruženi brokeri i prodajni profesionalci postigli više od 114 milijardi USD globalnog obima prodaje, što je najveći godišnji učinak američke prodaje u povijesti branda. 102 milijuna USD globalnog profita od prodaje ostvareno je u SAD-u, što je označilo još jedno rekordno dostignuće za njihov brend.

- U 2019. brend Sotheby’s International Realty® nastavila je solidno rasti. Marka se proširila na nove zemlje i područja i ušla na nova tržišta u SAD-u. Nastavili smo donositi strateške poslovne odluke koje su koristile i našim neovisnim prodajnim suradnicima i povezanim tvrtkama. Neizmjerno sam ponosan na naporan rad i predanost naše ogromne globalne mreže i radujem se što ću moći nastaviti u 2020. godini - rekao je Philip White, predsjednik i izvršni direktor Sotheby’s International Realty.

Potaknuti strateškim poslovnim potezom u ožujku 2019. godine, kada je Sotheby’s International Realty integrirao svoju podružničku mrežu i brokersko vlasništvo u jednu globalnu organizaciju, otvoreno je 50 novih ureda Sotheby’s International Realty, čime je marka prisutna na 1000 ureda u 70 zemalja i teritorija i više od 23.000 pridruženih prodajnih suradnika širom svijeta.

Sotheby’s International Realty nastavio je voditi kategoriju s uvođenjem ekskluzivnih marketinških asocijacija i pokretanjem prve tehnologije, najavljujući da će uskoro predstaviti novu, potpuno integriranu web stranicu. Postojeća web stranica marke, sothebysrealty.com, zabilježila je još jednu rekordnu godinu s više od 34 milijuna posjeta, što je 14 posto više u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Pored toga, Sotheby’s International Realty bila je prva marka nekretnina koja je pokrenula i implementirala mješovitu stvarnost u svoju aplikaciju Curate by Sotheby’s International Realty sm, proširena stvarnost, koja spaja stvarni svijet s virtualnom scenskom kućom. Platforma se može koristiti u raznim scenarijima kupovine i prodaje kuća, a posebno koristi agentima i programerima kako bi potencijalnim kupcima pomogli da osmisle svoj novi dom. Kako bi podupro svakodnevne poslovne potrebe više od 23.000 neovisnih prodajnih suradnika, marka je predstavila Current by Sotheby’s International Realty® robustan marketinški paket tehnoloških alata koji se sastoje od najboljih i ekskluzivnih aplikacija koje prodajnim suradnicima pružaju prepoznatljivost i konkurentnu prednost na tržištu. Za partnerstva, marka je sklopila partnerstvo s Bloomberg.com-om kao ekskluzivnim pokroviteljem novog tržišta luksuznih nekretnina.

Brend Sotheby’s International Realty i njegovi neovisni prodajni suradnici nastavili su pružati podršku New Storyju, dobrotvornom partneru i certificiranoj neprofitnoj organizaciji 501 (c) (3). Kao rezultat toga, 83 obitelji, koje su bile među onima koji su izgubili svoje domove u potresima 2017. godine, mogli su se useliti u svoje nove domove u Morelosu u Meksiku. Inicijativa je financirana ukupno 153 doma na Haitiju i Meksiku.

Ove je godine primijećen značajan rast postojećih povezanih tvrtki marke u Sjedinjenim Državama putem zapošljavanja i strateških spajanja i akvizicija. Najznačajnije što je marka povećala prisustvo na tržištu u Brooklynu, New York; područje Velikog Bostona, Massachusetts; i Indiana. Marka je također ušla na nekoliko novih ključnih tržišta prošle godine, proširujući prisustvo Sotheby’s International Realty mreže na 43 države u cijeloj zemlji.

Izvan SAD-a, Sotheby’s International Realty marka postigla je više od 12 milijardi USD u količini prodaje i nastavila se širiti na ključna tržišta širom svijeta. U Europi je marka povećala svoju prisutnost u Monaku; Francuska; i Berlin i Binz, Njemačka. Otvoreni su i novi uredi u Dohi u Kataru; i Paphos, Cipar, proširujući globalnu prisutnost marke u marketinškim luksuznim listama. Na Karibima i u Južnoj Americi, marka je zabilježila rast u Zapallaru u Čileu, vrhunskim stambenim zajednicama koje se nalaze dva sata izvan Santiaga; a potpisani su i sporazumi o proširenju na teritorij Angvila. U azijsko-pacifičkoj regiji otvoreni su novi uredi u Taurangi na Novom Zelandu; i Port Douglas, Hobart i Perth, Australija.

Sotheby’s International Realty osnovana je 1976. godine kao servis za nekretnine za prepoznavanje klijenata aukcijske kuće Sotheby. Danas globalni otisak tvrtke obuhvaća 1000 ureda smještenih u 70 zemalja i teritorija širom svijeta, uključujući 44 brokerska predstavništva u vlasništvu tvrtke na ključnim gradskim i turističkim tržištima. U veljači 2004., Realogy je sklopio dugoročni strateški savez sa Sotheby’som, upravljačem aukcijske kuće. Sporazumom je predviđeno licenciranje međunarodnog imena Sotheby’s International Realty i razvoj franšiznog sustava. Franšizni sustav sastoji se od pridružene mreže u kojoj je svaki ured neovisno vlasništvo i rad. Sotheby’s International Realty podržava svoje podružnice i agente s nizom operativnih, marketinških, regrutnih, obrazovnih i poslovnih razvojnih resursa.

Pridruženom mrežom upravlja Sotheby’s International Realty Affiliates LLC, a brokerski brojevi u vlasništvu ove tvrtke posluje Sotheby’s International Realty, Inc. Oba entiteta su podružnice Realogy Holdings Corp. (NYSE: RLGY), vodećeg svjetskog lidera u franšizingu nekretnina i davatelja usluga posredovanja, selidbe i nagodbe nekretnina. I Sotheby’s International Realty Affiliates LLC i Sotheby’s International Realty, Inc. u potpunosti podržavaju načela Zakona o poštenom stanovanju i Zakona o jednakim mogućnostima.

Vaša reakcija na temu