Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TOP NEKRETNINE Nobilium - luksuzni apartman u splitskoj zgradi

TOP NEKRETNINE Nobilium - luksuzni apartman u splitskoj zgradi

Posebni karakter zgradi daju zelena površina i uređeni vrtovi s vanjskim bazenom

Luksuzni apartman Nobilium smješten je u stambenoj zgradi u Splitu, okružen je šumom borova i čempresa, južne je orijentacije i pruža jedinstven pogled na more. Prostire se na 120 kvadrata stambenog prostora. Sastoji se od dnevnog prostora otvorenog koncepta koji uključuje modernu kuhinju i prostrani dnevni boravak sa staklenim stijenaka i direktnim izlazom na balkon. Stan također uključuje tri spavaće sobre, tri kupaonice, radnu sobu, toilet, garderobu s velikim ugrađenim zidnim ormarima te ostavu.

- Posebni karakter zgradi daju zelena površina i uređeni vrtovi s vanjskim bazenom. Ugodna i ekskluzivna atmosfera, mirna lokacija u blizini centra grada, zapanjujući pogled na more, jedinstvena kombinacija dizajna, funkcionalnosti i kvalitete samo su neke od prednosti apartmana Nobilium koji čine savršen životni prostor sukladno spajajući arhitektonska rješenja, luksuz i estetiku. Dva parkirna mjesta u garaži uključena su u cijenu - navodi se na stranici Sotheby'. Cijena je na upit.

Za istančani dizajn ovog luksuznog stana, dodajmo, zaslužan je splitski arhitekt Toni Boban (studio Boban + partneri).

Vaša reakcija na temu