Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U ELITNOM KVARTU Mamić prodao vilu za 6 milijuna eura

U ELITNOM KVARTU Mamić prodao vilu za 6 milijuna eura

Kupci su otprije poznati javnosti

Zdravko Mamić krajem prošle godine prodao je obiteljsku vilu na zagrebačkom Tuškancu za 6 milijuna eura, javlja Jutarnji list

Kako piše Jutarnji, vilu je kupila Linda Ćorić, supruga poduzetnika Danka Ćorića, jednog od najimućnijih Hrvata i osnivača lanca kladionica SuperSport. Iz ugovora je vidljivo da je dio novca, 407.500 eura, otišao na namirenje kredita iz 2015., a ostalo za podmirenje duga Renatu Koraću od 44.5 milijuna kuna, koje je posudio kako bi državi platio potraživanje.

Mamićev odvjetnik Veljko Miljević potvrdio je u lipnju da njegov klijent traži kupce za svoje nekretnine te dodao kako smatra da je to najbolji potez za sve, kako za državu, koja je brzo dobila gotovinu, tako i za Mamića. U nekom trenutku kuća na Tuškancu navodno se iznajmljivala, i to po cijeni od 12 tisuća eura mjesečno.

Vila koju su Ćorići kupili nalazi se na Tuškancu 100, a radi se o imanju od 33.247 četvornih metara s dvije kuće, garažom, stambenom zgradom s garažom, spremištem za poljoprivrednu mehanizaciju, gostinskom kućom i teniskim igralištem. Vila je zaštićeni spomenik kulture. Kao njezina vlasnica navedena je Ćorićeva supruga. 

Vaša reakcija na temu