Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash U planu izgradnja superluksuznog nebodera Bentley's Residences, garaže za aute bit će na sva 62 kata

U planu izgradnja superluksuznog nebodera Bentley's Residences, garaže za aute bit će na sva 62 kata

Početna cijena stanova bit će oko 30 milijuna kuna

Kada se izgradi, Bentley's Residences bit će najviša stambena zgrada uz ocean u Sjedinjenim Američkim Državama. Izdizat će se na 62 kata u aveniji Collins u takozvanoj milijarderskoj ulici u Sunny Isles Beachu u južnoj Floridi.

Riječ je o zajedničkom projektu arhitektonske tvrtke Seiger Suarez, graditeljske kompanije Dezer i proizvođača automobila Bentley. Obuhvaćat će više od 200 luksuznih stanova.

Zanimljivost ovog monumentalnog nebodera je posebno dizalo za vozila zahvaljujući kojim će vlasnici moći svoje limene ljubimce parkirati u domu bez obzira na to na kojem katu živjeli.

Ostakljena garaža na svakom katu nebodera omogućavat će im da neprimjetno uđu i izađu iz svojih stanova i automobila bez prevelike pompe. Ovo će posebno odgovarati slavnim osobama koji će na taj način moći izbjeći znatiželjne fotoobjektive paparazzija.

Svaki stan će imati i ograđeni balkon, saunu i vanjski tuš. Unutar nebodera naći će se mjesta i za spa zonu, bazen, teretanu, kino-dvoranu, restoran i bar namijenjen za ljubitelje viskija, kao i zajednički park i vrt, piše Punkufer.

Neboder Bentley Residences bi trebao biti izgrađen kroz četiri godine, a početna cijena stanova iznosi 4,2 milijuna američkih dolara odnosno oko 30 milijuna kuna. 

Vaša reakcija na temu