Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
 CRVENI KRIŽ Humanitarni malonogometni turnir za Klaićevu bolnicu

CRVENI KRIŽ Humanitarni malonogometni turnir za Klaićevu bolnicu

Ovog petka i subote

Na igralištu zagrebačke osnovne škole Ivana Cankara u petak i subotu održat će se 1. Humanitarni malonogometni turniru Crvenog križa Zagreb pod nazivom 'Crveni križ za Klaićevu'. U petak će se održati od 17 do 21 sat, a u subotu od 8 do 20 sati.


Na turniru sudjeluju brojne ekipe svih generacija i profesija koje će tijekom dva dana pokazati svoje sportske vještine, ali i veliko srce.
'Svaki gol, svaka asistencija i obrana, svaki osmjeh i kapljica znoja na terenu bit će korak bliže našem zajedničkom cilju – boljem liječenju i kvalitetnijem životu djece koja se bore za zdravlje u Klaićevoj bolnici.

Ovo je i jedinstvena prilika za druženje i timski rad djelatnika iz različitih hrvatskih kompanija i organizacija kroz koju ujedno jačaju svoje društveno odgovorno poslovanje te solidarnost i humanost prema zajednici.

Sve sudionike očekuje dva dana sportske zabave, 24 ekipe (sistem igre 5+1), pehari za najboljeg igrača, golmana i strijelca, vrijedne nagrade, odlična atmosfera', poručuju organizatori..

Ovoj humanitarnoj akciji možete se pridružiti uplatom na broj žiro računa otvorenog posebno za ovu namjenu. IBAN: HR3623900011500280666. Opis plaćanja: za humanitarni turnir. Sva prikupljena sredstva bit će uplaćena Klinici za dječje bolesti Klaićeva za obnovu Odjela pedijatrije.

'Kroz sport, druženje i humanost podržimo svi zajedno djecu u Klaićevoj bolnici, pokažimo im da nisu sami i da zajedno možemo učiniti svijet boljim mjestom!', poručuju iz Crvenog križa.

Vaša reakcija na temu