Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
 Drama u Premierligi se nastavlja: City u ludoj utakmici remizirao s West Hamom

Drama u Premierligi se nastavlja: City u ludoj utakmici remizirao s West Hamom

Steven Gerrard bi mogao donijeti Liverpoolu naslov

Manchester City je u 37. kolu engleske Premierlige odigrao nakon prave drame 2:2 s West Hamom na Olimpijskom stadionu u Londonu. 

Jarrod Bowen je doveo 'čekićare' u vodstvo u 24. minuti, a u 45. minuti je zabio i drugi pogodak na susretu za vodstvo West Hama na poluvremenu 2:0.  Već početkom nastavka, točnije u 49. minuti je City smanjio na 2:1 nakon odličnog udarca Jacka Grealisha s ruba šesnaesterca. 'Čekićarima' je sreća okrenula leđa u 69. minuti kada je nakon jednog centaršuta Vladimir Coufal skrenuo loptu u vlastitu mrežu. Veliku priliku za pobjedu su 'građani' imali u 85. minuti kada je nakon intervencije VAR-a City dobio penal, ali je udarac Riyada Mahreza obranio Lukasz Fabianski.

Ako Liverpool pobijedi u iduće dvije utakmice, njihova legenda Steven Gerrard će imati priliku u zadnjem kolu sa svojom Aston Villom uzeti bod Cityju  donijeti naslov na Anfield. Gerrard nikada nije osvojio Premierligu kao igrač, ali bi tako mogao kao trener pomoći klubu u kojem je proveo cijelu igračku karijeru.

  

Vaša reakcija na temu