Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Duy Dang Van / Pixabay 'Fali jedan' za termin? Uletti aplikacija spašava stvar!

'Fali jedan' za termin? Uletti aplikacija spašava stvar!

Idejni začetnik aplikacije je Vedran Turković

'Fali jedan' za termin, zvuči poznato? Svi vi koji se bavite rekreativno sportom barem jednom ste se našli u situaciji da 'fali jedan' za termin ili da je neki član tima otkazao u posljednji trenutak pa da je zbog toga propao termin. Odnedavno je na AppStore i PlayStore platformama dostupna Uletti mobilna aplikacija koja rješava ovaj problem tako da omogućuje pozivanje drugih korisnika aplikacije na termin za koji vašem timu nedostaje igrača. Navedeno je trenutno podržano za 30 različitih sportova.

Ideja Uletti mobilne aplikacije je osigurati sportskim rekreativcima na jednom mjestu sve što je potrebno za rekreativno bavljenje sportom: organizaciju svog tima te podjelu tima u grupe, jednostavno kreiranje termina kao i prijavljivanje na termin, bilježenje rezultata svakog termina, chat između članova tima te ključna funkcionalnost pozivanja drugih korisnika aplikacije kada nedostaje igrača za termin.

Promicanje rekreacije i zdravoga života glavna je misija Uletti mobilne aplikacije, preuzimanje aplikacije i registracija korisnika su potpuno besplatni. Nakon uspješne registracije, korisnik kreira svoj tim, svaki tim ima svoj kod koji se jednostavno može podijeliti svojim prijateljima koji šalju zahtjev za pridruživanjem timu nakon čega ih administrator tima odobrava. Time je kreiran tim sa stalnim članovima za koji se jednostavno može kreirati termin na koji se ti stalni članovi tima prijavljuju. U trenutku kada tim procijeni da će im za termin nedostajati igrača, bilo koji član tima može odabrati opciju 'Invite Players' čime se putem push notifikacije obavijeste ostali korisnici aplikacije, odabrani po sportu i lokaciji, da nedostaje igrača za određeni termin. Administrator tima ima opciju chata s prijavljenim korisnicima te je njegova odgovornost odabir i odobrenje jednog ili više korisnika koji će spasiti termin.


Za sve korisnike aplikacije koji imaju rezervirano mjesto i vrijeme rekreacije, ali traže nekoga za igru, aplikacija Uletti omogućuje 'Let's Play' opciju koja je namijenjena upravo takvim korisnicima koji, u tri jednostavna koraka, mogu putem push notifikacije pozvati druge korisnike aplikacije na svoj rezervirani termin.

Idejni začetnik aplikacije je Vedran Turković, IT menadžer s dugogodišnjim iskustvom u razvoju aplikacija. Na ideju je došao iz vlastitog iskustva i nebrojenih situacija koje su mu se dogodile s njegovim nogometnim timom kada se nisu uspjeli skupiti za termin. Jednostavno puno puta nije bilo načina za pronaći osobu koja će uletjeti i samim time spasiti termin. Tako je i nastalo ime aplikacije Uletti. Isti ovaj problem sa spašavanjem termina imaju i mnogi drugi sportovi pa čak i npr. tenis gdje su potrebna samo dva igrača za igru. 


Uletti aplikacija bilježi kontinuirani rast broja korisnika, iskustva korisnika su iznimno pozitivna, aplikacija se kontinuirano nadograđuje a određeno vrijeme je dospjela čak i na prvo mjesto u kategoriji sporta na AppStore i PlayStore platformama. 

Vaša reakcija na temu