Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
 MAKARSKA Održan 'Sportski kamp za djecu oštećenog sluha'

MAKARSKA Održan 'Sportski kamp za djecu oštećenog sluha'

Sportski program je izradila stručna kineziologinja

U Makarskoj se održao 'Sportski kamp za djecu oštećenog sluha' u sportskom centru Apfel, a u organizaciji Županijskog sportskog saveza gluhih Split. Tu se provodio sportsko-edukativni program posebno kreiran za djecu oštećena sluha, sudjelovalo je priličan broj djece oštećena sluha s područja Splitsko-dalmatinske županije te Zadra, Siska, Zagreba i Osijeka.

Sportski program je izradila stručna kineziologinja za djecu oštećenog sluha, Anamarija Reić Rebov uz iznimnu neizostavnu prisutnost komunikacijske posrednice Mihaele Babić te stručnih suradnika Luke i Dina Oliša te nekoliko logopeda. Isto tako je otpočetka organizacije bio uključen vrhunski gluhi sportaš Toni Vujčić koji je međunarodni šahovski majstor i voditelj škole u šahu za predškolce i učenike osnovne škole na području Makarske.

- Ovim se zahvaljujemo značajnoj podršci Željku Primorcu, pročelniku Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Splitsko-dalmatinske županije te Zoranu Paunoviću, gradonačelniku Makarske koja nosi titulu Europskog grada sporta. Ovaj kamp omogućio je djeci priliku da kroz sport razvijaju svoje vještine i priliku uključivosti za sve - poručuju organizatori kampa.

Marjan Turković, predsjednik Županijskog sportskog saveza gluhih i Miro Opačak, predsjednik Splitskog sportskog saveza gluhih su se zahvalili roditeljima djece oštećena sluha koji su došli i drugim sudionicima. 

Najavili su još takvih sportskih događaja za djecu oštećena sluha.

Vaša reakcija na temu