Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
3. SPLIT TECH CUP: Zaigrali na balun i donirali laptope

3. SPLIT TECH CUP: Zaigrali na balun i donirali laptope

Pogledajte fotogaleriju

U Splitu je u nedjelju održan humanitarni cageball turnir u organizaciji Split Tech Cityja, čija je svrha bila prikupiti potreban iznos za kupnju laptopa djeci iz potrebitih obitelji. 

Treći je ovo put da je sportsko-humanitarna manifestacija Split Tech Cup povezala lokalne IT-evce kako bi zajedničkim snagama učinili dobro djelo.

Na terenima Sportskog centra Mačak skupila se čak 21 ekipa i svojim donacijama omogućila svotu od 37.800 kuna, kojom će se kupiti laptopi za više od desetero djece.

Akcija se i ovaj put održava u suradnji s Caritasom Splitsko-makarske nadbiskupije, a dosadašnjim akcijama kupljen je 21 laptop.

- Ovaj turnir je najljepši mogući način za zaključiti još jednu uspješnu godinu, u kojoj smo u sklopu Split Tech Cityja različitim edukativnim događanjima radili na jačanju lokalnog IT sektora - kazao je u ime organizatora Toni Trivković.

S obzirom na to da djeci žele ukazati kako laptopi i internet nisu stvoreni samo za školu i za igrice, istaknuo je Trivković, u planu je i organiziranje radionica kojima će se djeca uvesti u 'čaroban svijet tehnologije'. 

Na ovogodišnjem turniru pobjedu je odnijela momčad iz sportsko-rehabilitacijskog centra Motus Natura.

Osim njih, zaigrale su i sljedeće ekipe: Vizual, SplitX, OpenCoffee, 7IT, SharpAgency, Connecto, Klikeri, Internazionale Split FC, HR Prodigy, Adriatic.hr, Tudumuun, IT Sistemi, FEG - Fortuna Entertainment Group, Vrh Komunikacije, SPI - Studentski poduzetnički inkubator, Agilo, Ericsson, TravelSoft, HR Cloud i Aspira.

Vaša reakcija na temu