Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ADRI racing team kreće po svoju prvu titulu prvaka Hrvatske

ADRI racing team kreće po svoju prvu titulu prvaka Hrvatske

Prijavljeni su vozači iz 8 zemalja

Ovaj vikend u Zagrebu na stazi Mičevec se održava posljednja bodovna utrka za prvenstvo Hrvatske pod nazivom Croatian Drift Challenge RD3. Po planu i programu natjecanja u subotu su predviđeni treninzi i utrka za prvenstvo Hrvatske, a u nedjelju je na rasporedu međunarodno natjecanje za koje je ukupno prijavljeno preko 60 sudionika.

Splićanin Adrian Petričević je jedan od kandidata za tu titulu i pred samo natjecanje stanje na tablici kaže da zaostaje za Zagrepčaninom Markom Brdekom minimalna 2 boda. Marko Brdek je jedan od najtrofejnijih Hrvatskih vozača. Adri, koji je u pauzi između utrka u prvenstvu nastupao na međunarodnoj utrci u Njemačkoj  i pri tome ostvario vrhunskih  plasman, pokazao je svoju natjecateljsku formu. Na utrci je velik broj vozača iz Splita koje predvodi najiskusniji Ivo Znaor koji je jedan od kandidata za pobjedu, ali teško može konkurirati za titulu prvaka jer su ga u tome spriječili mehanički problemi na njegovom BMW u. Također, nastupa i mlada nada drifta 16-godišnji Toma Ostojić koji je za ovu utrku poboljšao svoj automobil. Tu su i ostala imena poput legende Mile Gasera, Tome Cukrova, Kreše Jurka i da ih sad sve ne nabrajamo jer vise od 50 % prijavljenih su iz okolice Splita. 

'Idemo u Zagreb po prvu veliku titulu u mojoj karijeri, ja se osjećam spreman i moj team je napravio vrhunski posao u pripremi auta tako da sve umjesto titule bi doživjeli kao neuspjeh', rekao je Adrian. 

Ivo Znaor je kazao kako je pauzu iskoristio da pripremi svoje auto i da otkloni sve nedostatke koji su se javljali u sezoni i smatra da je spreman oba dana ici na pobjedu. Također ga veseli što je njegov pulen Adri u vrhunskoj formi.

Na međunarodno natjecanje su prijavljeni vozači iz 8 zemalja. 

Vaša reakcija na temu