Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (Youtube) Ante Delija drugu sezonu zaredom u finalu PFL turnira

Ante Delija drugu sezonu zaredom u finalu PFL turnira

Nokautirao je protivnika u prvoj rundi

Ante Delija je i drugu sezonu zaredom u finalu PFL turnira. Tehničkim nokautom slavio je protiv Brazilca Renana Ferreire već u prvoj rundi. U finalu ga čeka Mattheus Scheffel, borac kojeg je nokautom već svladao ove sezone, u kvalifikacijama za završni turnir, piše Index.

Već nakon dvije minute Delija je srušio suparnika u parter. Tamo je bez problema kontrolirao borbu i postepeno nanosio sve veću štetu. Pola minute prije kraja krenuo je sa žestokom serijom udaraca i sudac je bio primoran prekinuti meč. Delija će se tako boriti za milijun dolara (25. studenog), a kao finalistu bi mu trebalo biti zagarantirano oko tristo tisuća dolara.

Deliji je to treća pobjeda u nizu, a sve tri ostvario je u ovoj sezoni PFL-a. Posljednji poraz bio je u prošlosezonskom finalu, kada je nakon odluke sudaca slavio Bruno Cappelozza. Delija sad ima 22 pobjede i pet poraza u karijeri.

Vaša reakcija na temu