Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bayern smijenio Kahna i Salihamidžića

Bayern smijenio Kahna i Salihamidžića

Direktorskom dvojcu nije pomogla ni osvojena titula u zadnjem kolu

Unatoč osvojenoj tituli, Bayern je neposredno nakon pobjede protiv Kolna objavio na svojim službenim stranicama da je smijenio direktore Olivera Kahna i Hasana Salihamidžića.

Direktorskom dvojcu se najviše zamjera napad na igrače, koje su upravo oni optužili za sabotažu prethodnog trenera Juliana Nagelsmanna. To je dovelo do pada forma i ugrožavanja titule, koju su na puku sreću osvojili u zadnjem kolu.

- Tko je želio postati prvak Njemačke? Sigurno ne ova ekipa - rekao je Kahn nakon što je Bayern u 29. kolu Bundeslige poražen protiv Mainza s 3:1. Taj trenutak je potpuno slomio odnos njega i ekipe, zaključili su njemački mediji.

Vaša reakcija na temu