Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Boksač Antonio Plazibat kod solinskog gradonačelnika

Boksač Antonio Plazibat kod solinskog gradonačelnika

Danas ga je primio Dalibor Ninčević koji je svoje dojmove podijelio na društvenim mrežama

Solinski gradonačelnik, Dalibor Ninčević, primio je danas trenutno najboljeg hrvatskog i jednog od boljih svjetskih kick boksača, Solinjanina Antonija Plazibata.

- Velika je čast imati u svom gradu sportaša koji pripada samom vrhu Glory-eve teške kategorije. Puno je vremena, truda i znoja uloženo u vrhunske rezultate i vrijedna ostvarenja. Ponosan sam na Antonija i sve solinske sportaše koji svojim postignućima prezentiraju naš Solin u najboljem svijetlu. Dragi Antonio, iskrene čestitke na svim dosadašnjim rezultatima  i na zadnjoj pobjedi knockoutom nad Marokancem. Bravo. Puno uspjeha i dalje u svim predstojećim borbama sa željom da te sreća prati u ringu na idućem meču u Amsterdamu za nekoliko dana! - napisao je Ninčević.


Vaša reakcija na temu