Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Photo by Andy Hu on Unsplash DOŠK slavi 50. jubilej, priprema proslavu za sve građane

DOŠK slavi 50. jubilej, priprema proslavu za sve građane

'Iznjedrio je velik broj uspješnih košarkaša, pojedini su ostavili trag na svjetskoj razini'

Košarkaški klub DOŠK iz Drniša slavi 50. jubilej. Tom prigodom priprema veliku feštu na glavnom gradskom trgu Poljana u subotu, 21. rujna 2024.

Program proslave započinje svečanom akademijom koja će se održati u Maloj gradskoj vijećnici s početkom u 16 sati. Slijedi utakmica veterana u dvorani osnovne škole gdje će DOŠK odmjeriti snage s prijateljima i veteranima iz Pet bunara. Utakmica započinje u 18 sati. 

Glavni i najvažniji dio proslave održat će se na Gradskom trgu Poljana od 19.30 gdje su za sve posjetitelje besplatni pivo, vino, ćevapi i palaćinke. Dijelit će se i majice DOŠK-a. Organizatori su za djecu pripremili natjecanje u 3x3 košarci. Za dobar štimung pobrinut će se Trio kvartet.

'DOŠK je u 50 godina svog djelovanja iznjedrio veliki broj uspješnih košarkaša. Pojedini od njih ostavili su trag i na svjetskoj i europskoj razini. 

Vrijeme je DOŠK-u donosilo razne promjene i nedaće, ali je opstao usprkos svemu - ponajprije zahvaljujući ljudima, košarkaškim zaljubljenicima i entuzijastima, stoga kontinuirani rad nije prekinut čak ni za vrijeme Domovinskog rata kada je grupa košarkaških zanesenjaka oformila klub u prognanstvu u Splitu te se tada natjecao u A-2 ligi, regija Jug. 

Drniš je oduvijek poznat kao grad košarke, stoga ćemo i upriličiti za naše građane i takvu proslavu, javno dostupnu svim našim sugrađanima i gostima. Imamo i pokoje iznaneđenje pa pozivamo sve naše sugrađane, sportske prijatelje, ljubitelje sporta i košarke da svojim dolaskom uveličaju našu proslavu', poručili su iz kluba. 


Vaša reakcija na temu